Biliardul Culorilor - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Biliardul Culorilor Descriere Joc: Ne bucuram sa va oferim in fiecare zi cate un joc nou din categoria biliardului si pentru astazi am pregatit un joc tare distractiv cu bile colorate cu diferite emotii pe ele pe care trebuie sa le introduceti in gaurile potrivite. Acest nou biliard nu se joaca asemanator jocului clasic ci un pic diferit pentru ca in acest joc nu veti avea un tac cu care sa loviti bila alba ci va veti folosi de ea stabilind puterea si traiectoria ca sa introduca bilele colorate in gaura. Masa de biliard din joc este una patrata cu patru gauri la colturi fiecare gaura cu cate o culoare unde vor intra doar bilele de aceeasi culoare cu gaura. Trebuie sa va straduiti ca sa introduceti cat mai multe bile in gaurile potrivite si sa adunati puncte. Bilele vor veni necontenit insa daca ratati de prea multe ori si introduceti bilele in gauri de alta cuiloare veti pierde si veti fi nevoiti sa reluati jocul. Va invitam sa incercati noul joc de biliard de astazi si sa va distrati alaturi de noi cat mai mult timp!
Jocul Biliardul Culorilor a fost adaugat in data de 08.09.2014 23:16, fost jucat pana acum de un numar de 417 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Biliardul Culorilor

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: biliard, biliard cu bile, biliard joc, biliard joc 2014, biliard jocuri, biliard pe culori, joc biliard, joc cu bile, joc cu biliard, joc cu biliard pe culori, jocuri 2014, jocuri 2014 biliard, jocuri 2014 cu bile, jocuri biliard, jocuri biliard cu bile, jocuri biliard nook, jocuri biliard pe culori, jocuri cu bile, jocuri cu bile biliard, jocuri cu bile colorate, jocuri cu biliard, jocuri distractive cu bile, jocuri distractive cu biliard, jocuri gratis, jocuri gratis cu bile, jocuri gratis cu biliard, jocuri noi, jocuri noi cu bile, jocuri noi cu biliard, jocuri online, jocuri online cu biliard, jocuri pe culori cu bile, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii cu bile, jocuri pentru copii cu biliard

Biliardul Culorilor

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Biliardul Culorilor

Pocket Biliard

Pocket Biliard

Biliard Doyu cu 8 B...

Biliard Doyu cu 8 Bile

Biliard in Acvariu...

Biliard in Acvariu

Biliard Francez

Biliard Francez

Biliard cu Sapte Lo...

Biliard cu Sapte Lovituri

Gokos Biliard

Gokos Biliard

Skill Jam

Skill Jam

Biliard in Doua Cul...

Biliard in Doua Culori

Flash Biliard

Flash Biliard

Scheme la Biliard

Scheme la Biliard

3D Biliard

3D Biliard

9 Ball Quick Fire P...

9 Ball Quick Fire Pool

Blast billiard

Blast billiard

Biliard cu baietii...

Biliard cu baietii

Real 3d Pool biliar...

Real 3d Pool biliard

Plunk Biliard

Plunk Biliard

Biliard cu Buzunar ...

Biliard cu Buzunar de Centru

Biliard master pro...

Biliard master pro

Crazy Pool 2

Crazy Pool 2

Pockits Biliard

Pockits Biliard


Mai multe despre jocul Biliardul Culorilor
Jocul Biliardul Culorilor face parte din categoria de Jocuri de Biliard si a fost jucat ultima oara in data de 19.10.2018 02:08.
Jocul Biliardul Culorilor a fost adaugat in data de 08.09.2014 23:16 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 417 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?