Biliardul Culorilor - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Biliardul Culorilor Descriere Joc: Ne bucuram sa va oferim in fiecare zi cate un joc nou din categoria biliardului si pentru astazi am pregatit un joc tare distractiv cu bile colorate cu diferite emotii pe ele pe care trebuie sa le introduceti in gaurile potrivite. Acest nou biliard nu se joaca asemanator jocului clasic ci un pic diferit pentru ca in acest joc nu veti avea un tac cu care sa loviti bila alba ci va veti folosi de ea stabilind puterea si traiectoria ca sa introduca bilele colorate in gaura. Masa de biliard din joc este una patrata cu patru gauri la colturi fiecare gaura cu cate o culoare unde vor intra doar bilele de aceeasi culoare cu gaura. Trebuie sa va straduiti ca sa introduceti cat mai multe bile in gaurile potrivite si sa adunati puncte. Bilele vor veni necontenit insa daca ratati de prea multe ori si introduceti bilele in gauri de alta cuiloare veti pierde si veti fi nevoiti sa reluati jocul. Va invitam sa incercati noul joc de biliard de astazi si sa va distrati alaturi de noi cat mai mult timp!
Jocul Biliardul Culorilor a fost adaugat in data de 08.09.2014 20:16, fost jucat pana acum de un numar de 234 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Biliardul Culorilor

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: biliard, biliard cu bile, biliard joc, biliard joc 2014, biliard jocuri, biliard pe culori, joc biliard, joc cu bile, joc cu biliard, joc cu biliard pe culori, jocuri 2014, jocuri 2014 biliard, jocuri 2014 cu bile, jocuri biliard, jocuri biliard cu bile, jocuri biliard nook, jocuri biliard pe culori, jocuri cu bile, jocuri cu bile biliard, jocuri cu bile colorate, jocuri cu biliard, jocuri distractive cu bile, jocuri distractive cu biliard, jocuri gratis, jocuri gratis cu bile, jocuri gratis cu biliard, jocuri noi, jocuri noi cu bile, jocuri noi cu biliard, jocuri online, jocuri online cu biliard, jocuri pe culori cu bile, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii cu bile, jocuri pentru copii cu biliard

Biliardul Culorilor

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Biliardul Culorilor

Rapid Biliard

Rapid Biliard

Biliard in Spatiu

Biliard in Spatiu

Biliard in 2 persoa...

Biliard in 2 persoane

Campioni la Biliard...

Campioni la Biliard cu 8 Bile

Biliard Realist

Biliard Realist

Biliard Simplu

Biliard Simplu

Biliardul Culorilor...

Biliardul Culorilor

Viral Biliard

Viral Biliard

Biliard Mini 3

Biliard Mini 3

Biliard Extrem Zuma...

Biliard Extrem Zuma

Scheme la Biliard

Scheme la Biliard

Biliard Francez

Biliard Francez

Gokos Biliard

Gokos Biliard

Biliard Jack Blake...

Biliard Jack Blake

Straight Biliard

Straight Biliard

Biliard cu Buzunar ...

Biliard cu Buzunar de Centru

Biliard Fulgerator...

Biliard Fulgerator

Pool Jam

Pool Jam

Biliard junior

Biliard junior

Biliard la Masa Rot...

Biliard la Masa Rotunda


Mai multe despre jocul Biliardul Culorilor
Jocul Biliardul Culorilor face parte din categoria de Jocuri de Biliard si a fost jucat ultima oara in data de 17.08.2017 11:46.
Jocul Biliardul Culorilor a fost adaugat in data de 08.09.2014 20:16 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 234 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?