Biliardul Culorilor - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Biliardul Culorilor Descriere Joc: Ne bucuram sa va oferim in fiecare zi cate un joc nou din categoria biliardului si pentru astazi am pregatit un joc tare distractiv cu bile colorate cu diferite emotii pe ele pe care trebuie sa le introduceti in gaurile potrivite. Acest nou biliard nu se joaca asemanator jocului clasic ci un pic diferit pentru ca in acest joc nu veti avea un tac cu care sa loviti bila alba ci va veti folosi de ea stabilind puterea si traiectoria ca sa introduca bilele colorate in gaura. Masa de biliard din joc este una patrata cu patru gauri la colturi fiecare gaura cu cate o culoare unde vor intra doar bilele de aceeasi culoare cu gaura. Trebuie sa va straduiti ca sa introduceti cat mai multe bile in gaurile potrivite si sa adunati puncte. Bilele vor veni necontenit insa daca ratati de prea multe ori si introduceti bilele in gauri de alta cuiloare veti pierde si veti fi nevoiti sa reluati jocul. Va invitam sa incercati noul joc de biliard de astazi si sa va distrati alaturi de noi cat mai mult timp!
Jocul Biliardul Culorilor a fost adaugat in data de 08.09.2014 23:16, fost jucat pana acum de un numar de 455 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Biliardul Culorilor

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: biliard, biliard cu bile, biliard joc, biliard joc 2014, biliard jocuri, biliard pe culori, joc biliard, joc cu bile, joc cu biliard, joc cu biliard pe culori, jocuri 2014, jocuri 2014 biliard, jocuri 2014 cu bile, jocuri biliard, jocuri biliard cu bile, jocuri biliard nook, jocuri biliard pe culori, jocuri cu bile, jocuri cu bile biliard, jocuri cu bile colorate, jocuri cu biliard, jocuri distractive cu bile, jocuri distractive cu biliard, jocuri gratis, jocuri gratis cu bile, jocuri gratis cu biliard, jocuri noi, jocuri noi cu bile, jocuri noi cu biliard, jocuri online, jocuri online cu biliard, jocuri pe culori cu bile, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii cu bile, jocuri pentru copii cu biliard

Biliardul Culorilor

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Biliardul Culorilor

Biliard Power

Biliard Power

Super Biliard

Super Biliard

Biliard Distractiv ...

Biliard Distractiv in Doi

Maniac Biliard

Maniac Biliard

Plunk Biliard

Plunk Biliard

Biliard la club

Biliard la club

Biliard cu Impuscat...

Biliard cu Impuscaturi

Biliard pentru copi...

Biliard pentru copii

Biliard Doyu cu 8 B...

Biliard Doyu cu 8 Bile

Biliard cu baietii...

Biliard cu baietii

Rapid Biliard

Rapid Biliard

Straight Biliard

Straight Biliard

Shock Pool

Shock Pool

Biliard Realist

Biliard Realist

Campioni la Biliard...

Campioni la Biliard cu 8 Bile

Biliard Fulgerator...

Biliard Fulgerator

Biliard cu Sapte Lo...

Biliard cu Sapte Lovituri

Biliard Mini

Biliard Mini

Pockits Biliard

Pockits Biliard

Biliard Francez

Biliard Francez


Mai multe despre jocul Biliardul Culorilor
Jocul Biliardul Culorilor face parte din categoria de Jocuri de Biliard si a fost jucat ultima oara in data de 18.01.2019 00:18.
Jocul Biliardul Culorilor a fost adaugat in data de 08.09.2014 23:16 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 455 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?