Biliard Plunk - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Biliard Plunk Descriere Joc: Ne bucura de fiecare data cand avem ocazia sa va oferim un joc nou din categoria biliardului asa ca astazi va aducem un joc deoasebit pe care il veti juca cu placere. Jocul de astazi se joaca un pic diferit de jocurile clasice de biliard pentru ca bilele nu sunt la fel ci bila alba e un fel de smiley pe care nu o veti lovi cu tacul ci pur si simplu o veti directiona si veti stabili puterea cu care sa loveasca bilele de pe masa ca sa intre in singura gaura cu punctaj de pe tabla. La inceputul jocului veti putea juca tutorialul ca sa vedeti cum se joaca si apoi sa intrati in joc. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti de introdus in portiunea cu punctaj bilele de pe masa care va sunt date. Daca nu reusiti sa introduceti bilele de la prima incercare veti pierde si veti fi nevoiti sa reluati nivelul. Incercati sa va descurcati foarte bine si de aceasta data si distrati-va cat mai mult timp cu jocurile voastre din categoria biliardului si adunati cat mai multe puncte!
Jocul Biliard Plunk a fost adaugat in data de 07.09.2014 20:26, fost jucat pana acum de un numar de 204 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Biliard Plunk

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: biliard, biliard cu bile, biliard joc, biliard jocuri, biliard plunk, joc biliard, joc biliard cu bile, joc cu bile, joc cu bile cu biliard, joc cu biliard, joc plunk biliard, jocuri 2014, jocuri 2014 cu bile, jocuri cu bile, jocuri cu bile biliard, jocuri cu biliard, jocuri cu biliard cu bile, jocuri distractive cu bile, jocuri distractive cu biliard, jocuri gratis, jocuri gratis cu bile, jocuri gratis cu biliard, jocuri noi, jocuri noi cu bile, jocuri noi cu biliard, jocuri online, jocuri online cu bile, jocuri online cu biliard, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii cu bile, jocuri pentru copii cu biliard, jocuri plunk biliard, plunk biliard

Biliard Plunk

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Biliard Plunk

Biliard Extrem Zuma...

Biliard Extrem Zuma

Biliard 2in1

Biliard 2in1

Biliard master pro...

Biliard master pro

Pool Jam

Pool Jam

Ping Pong Biliard

Ping Pong Biliard

Scheme la Biliard

Scheme la Biliard

Biliard Liber

Biliard Liber

Super Biliard

Super Biliard

Biliard in 2 persoa...

Biliard in 2 persoane

Biliard Fulgerator...

Biliard Fulgerator

Pockits Biliard

Pockits Biliard

Biliard cu Bile Zam...

Biliard cu Bile Zambitoare

Biliard Rapid

Biliard Rapid

Fulger Biliard

Fulger Biliard

Viral Biliard

Viral Biliard

Biliard Jack Blake...

Biliard Jack Blake

Biliard Simplu

Biliard Simplu

Biliard cu baietii...

Biliard cu baietii

Biliard Blitz

Biliard Blitz

Biliardul Profesion...

Biliardul Profesionistilor


Mai multe despre jocul Biliard Plunk
Jocul Biliard Plunk face parte din categoria de Jocuri de Biliard si a fost jucat ultima oara in data de 28.06.2017 01:28.
Jocul Biliard Plunk a fost adaugat in data de 07.09.2014 20:26 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 204 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?