Biliard Plunk - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Biliard Plunk Descriere Joc: Ne bucura de fiecare data cand avem ocazia sa va oferim un joc nou din categoria biliardului asa ca astazi va aducem un joc deoasebit pe care il veti juca cu placere. Jocul de astazi se joaca un pic diferit de jocurile clasice de biliard pentru ca bilele nu sunt la fel ci bila alba e un fel de smiley pe care nu o veti lovi cu tacul ci pur si simplu o veti directiona si veti stabili puterea cu care sa loveasca bilele de pe masa ca sa intre in singura gaura cu punctaj de pe tabla. La inceputul jocului veti putea juca tutorialul ca sa vedeti cum se joaca si apoi sa intrati in joc. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti de introdus in portiunea cu punctaj bilele de pe masa care va sunt date. Daca nu reusiti sa introduceti bilele de la prima incercare veti pierde si veti fi nevoiti sa reluati nivelul. Incercati sa va descurcati foarte bine si de aceasta data si distrati-va cat mai mult timp cu jocurile voastre din categoria biliardului si adunati cat mai multe puncte!
Jocul Biliard Plunk a fost adaugat in data de 07.09.2014 20:26, fost jucat pana acum de un numar de 319 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Biliard Plunk

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: biliard, biliard cu bile, biliard joc, biliard jocuri, biliard plunk, joc biliard, joc biliard cu bile, joc cu bile, joc cu bile cu biliard, joc cu biliard, joc plunk biliard, jocuri 2014, jocuri 2014 cu bile, jocuri cu bile, jocuri cu bile biliard, jocuri cu biliard, jocuri cu biliard cu bile, jocuri distractive cu bile, jocuri distractive cu biliard, jocuri gratis, jocuri gratis cu bile, jocuri gratis cu biliard, jocuri noi, jocuri noi cu bile, jocuri noi cu biliard, jocuri online, jocuri online cu bile, jocuri online cu biliard, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii cu bile, jocuri pentru copii cu biliard, jocuri plunk biliard, plunk biliard

Biliard Plunk

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Biliard Plunk

Biliard cu Buzunar ...

Biliard cu Buzunar de Centru

Flash Biliard

Flash Biliard

Biliard Hexagonal B...

Biliard Hexagonal Bejeweled

Scheme la Biliard

Scheme la Biliard

Biliard Blitz

Biliard Blitz

Biliardul lui Piet...

Biliardul lui Piet

Pockits Biliard

Pockits Biliard

Biliard in Doua Cul...

Biliard in Doua Culori

Biliard Mini 3

Biliard Mini 3

Biliard Blaster Con...

Biliard Blaster Contratimp

Biliard la Masa Rot...

Biliard la Masa Rotunda

3D Biliard

3D Biliard

Ping Pong Biliard

Ping Pong Biliard

Biliard real

Biliard real

Biliard Intre Peret...

Biliard Intre Pereti

Snooker online

Snooker online

Biliard junior

Biliard junior

Sheep Pool biliard...

Sheep Pool biliard

Biliardul Profesion...

Biliardul Profesionistilor

Biliard Realist

Biliard Realist


Mai multe despre jocul Biliard Plunk
Jocul Biliard Plunk face parte din categoria de Jocuri de Biliard si a fost jucat ultima oara in data de 21.03.2018 05:13.
Jocul Biliard Plunk a fost adaugat in data de 07.09.2014 20:26 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 319 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?