Biliard Plunk - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Biliard Plunk Descriere Joc: Ne bucura de fiecare data cand avem ocazia sa va oferim un joc nou din categoria biliardului asa ca astazi va aducem un joc deoasebit pe care il veti juca cu placere. Jocul de astazi se joaca un pic diferit de jocurile clasice de biliard pentru ca bilele nu sunt la fel ci bila alba e un fel de smiley pe care nu o veti lovi cu tacul ci pur si simplu o veti directiona si veti stabili puterea cu care sa loveasca bilele de pe masa ca sa intre in singura gaura cu punctaj de pe tabla. La inceputul jocului veti putea juca tutorialul ca sa vedeti cum se joaca si apoi sa intrati in joc. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti de introdus in portiunea cu punctaj bilele de pe masa care va sunt date. Daca nu reusiti sa introduceti bilele de la prima incercare veti pierde si veti fi nevoiti sa reluati nivelul. Incercati sa va descurcati foarte bine si de aceasta data si distrati-va cat mai mult timp cu jocurile voastre din categoria biliardului si adunati cat mai multe puncte!
Jocul Biliard Plunk a fost adaugat in data de 07.09.2014 23:26, fost jucat pana acum de un numar de 429 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Biliard Plunk

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: biliard, biliard cu bile, biliard joc, biliard jocuri, biliard plunk, joc biliard, joc biliard cu bile, joc cu bile, joc cu bile cu biliard, joc cu biliard, joc plunk biliard, jocuri 2014, jocuri 2014 cu bile, jocuri cu bile, jocuri cu bile biliard, jocuri cu biliard, jocuri cu biliard cu bile, jocuri distractive cu bile, jocuri distractive cu biliard, jocuri gratis, jocuri gratis cu bile, jocuri gratis cu biliard, jocuri noi, jocuri noi cu bile, jocuri noi cu biliard, jocuri online, jocuri online cu bile, jocuri online cu biliard, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii cu bile, jocuri pentru copii cu biliard, jocuri plunk biliard, plunk biliard

Biliard Plunk

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Biliard Plunk

Uber Pool

Uber Pool

Biliard Mini

Biliard Mini

Biliard cu Impuscat...

Biliard cu Impuscaturi 2

Penthouse Biliard

Penthouse Biliard

Snipe biliard

Snipe biliard

Biliard Rapid

Biliard Rapid

Blast billiard

Blast billiard

Ping Pong Biliard

Ping Pong Biliard

Biliard in 2 persoa...

Biliard in 2 persoane

Biliard Distractiv ...

Biliard Distractiv in Doi

Sheep Pool biliard...

Sheep Pool biliard

Pinguinii Joaca Bil...

Pinguinii Joaca Biliard

Biliard cu Sapte Lo...

Biliard cu Sapte Lovituri

Biliard pool

Biliard pool

Pocket Biliard

Pocket Biliard

Biliard cu Buzunar ...

Biliard cu Buzunar de Centru

Biliard Hexagonal B...

Biliard Hexagonal Bejeweled

Straight Biliard

Straight Biliard

Viral Biliard

Viral Biliard

Biliardul lui Piet...

Biliardul lui Piet


Mai multe despre jocul Biliard Plunk
Jocul Biliard Plunk face parte din categoria de Jocuri de Biliard si a fost jucat ultima oara in data de 18.01.2019 08:47.
Jocul Biliard Plunk a fost adaugat in data de 07.09.2014 23:26 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 429 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?