Biliard la Masa Rotunda - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Biliard la Masa Rotunda Descriere Joc: Astazi venim alaturi de voi cu un joc nou de biliard pentru iubitorii de jocuri din aceasta categorie ca sa incercati sa introduceti cat mai multe bile colorate in buzunarele mesei rotunde. Acest joc de biliard are o masa rotunda si cu patru buzunare in care va trebui sa introduceti cat mai multe bile lovindule cu ajutorul tacului si cu o bila alba. Scopul jocului este sa cumulati cat mai multe puncte incercand sa introduceti in buzunare cat mai multe bile. Fiti foarte atenti la cronometrul din partea stanga a jocului care daca se va termina veti pierde jocul fiind nevoiti sa il reluati. Tot ce aveti de facut este sa introduceti bilele pe rand care va vor aduce un plus de timp care sa va ajunga sa bagati cat mai multe pentru ca ele se vor adauga pe masa. Fiti foarte atenti ca odata cu bilele colorate pe care le introduceti sa nu introduceti si bila alba pentru ca daca o bagati in buzunare de trei ori veti pierde jocul. Distrati-va cu noul joc de biliard si fiti din ce in ce mai bun adunand cat mai multe puncte!
Jocul Biliard la Masa Rotunda a fost adaugat in data de 15.09.2014 17:26, fost jucat pana acum de un numar de 632 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Biliard la Masa Rotunda

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: biliard, biliard cu bile, biliard joc, biliard jocuri, biliard super, joc cu bile, joc cu biliard, joc cu biliard super, jocuri 2014, jocuri 2014 cu bile, jocuri 2014 cu biliard, jocuri biliard, jocuri biliard real, jocuri cu bile, jocuri cu bile biliard, jocuri cu bile super, jocuri cu biliard, jocuri cu biliard cu bile, jocuri cu super bile, jocuri cu super biliard, jocuri de biliard, jocuri de biliard realistic, jocuri distractive cu bile, jocuri distractive cu biliard, jocuri gratis, jocuri gratis cu bile, jocuri gratis cu biliard, jocuri noi, jocuri noi cu bile, jocuri noi cu biliard, jocuri online, jocuri online cu bile, jocuri online cu biliard, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii cu bile, jocuri pentru copii cu biliard, super biliard

Biliard la Masa Rotunda

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Biliard la Masa Rotunda

Mission Caromball

Mission Caromball

Biliard Hexagonal B...

Biliard Hexagonal Bejeweled

Biliard Power

Biliard Power

Biliard Mini 3

Biliard Mini 3

Goosy Biliard

Goosy Biliard

Biliardul Profesion...

Biliardul Profesionistilor

Biliard Blitz cu 9 ...

Biliard Blitz cu 9 Bile

Biliard Rapid

Biliard Rapid

Cool Biliard

Cool Biliard

Biliard la club

Biliard la club

Biliard in 2

Biliard in 2

Biliard real

Biliard real

Biliard cu Masini

Biliard cu Masini

Biliard master pro...

Biliard master pro

Crazy Pool 2

Crazy Pool 2

Uber Pool

Uber Pool

Biliard Jack Blake...

Biliard Jack Blake

Snooker

Snooker

Biliard pentru copi...

Biliard pentru copii

Super Biliard

Super Biliard


Mai multe despre jocul Biliard la Masa Rotunda
Jocul Biliard la Masa Rotunda face parte din categoria de Jocuri de Biliard si a fost jucat ultima oara in data de 26.03.2019 12:31.
Jocul Biliard la Masa Rotunda a fost adaugat in data de 15.09.2014 17:26 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 632 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?