Biliard Intre Pereti - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Biliard Intre Pereti Descriere Joc: Venim alaturi de voi cu un nou joc din categoria de jocuri cu biliard in care sa va distrati intr-o atmosfera medievala printre peretii unui castel stravechi in centru caruia se afla o masa de biliard. In joc veti avea pe masa 6 bile pe care voi trebuie sa le loviti cat mai bine ca acestea sa fie eliminate cat mai repede. In joc nu aveti un tac ci un dispozitiv metalic cu care veti lovi bila alba pentru a le nimeri cat mai bine pe cele gri ca sa intre toate in buzunarele de la masa. In acest joc veti putea juca alaturi de un oponent ca sa va distrati cat mai bine si sa vedeti la final cine a fost mai bun. Catigatorul jocului va fi acela care va reusi sa elimine cele mai multe bile si veti putea merge mai departe la un nou nivel si un nou joc de finalizat cu bine. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti de eliminat bile mai multe decat oponentul vostru. Incercati acest nou joc de biliard si suntem siguri ca va veti simti foarte bine vazand cum castigati nivel dupa nivel!
Jocul Biliard Intre Pereti a fost adaugat in data de 24.09.2014 10:01, fost jucat pana acum de un numar de 474 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Biliard Intre Pereti

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: biliard, biliard cu bile, biliard cu pereti, biliard joc, biliard jocuri, joc biliard cu pereti, joc cu bile, joc cu biliard, jocuri 2014, jocuri 2014 cu bile, jocuri 2014 cu biliard, jocuri biliard, jocuri biliard real, jocuri cu bile, jocuri cu bile biliard, jocuri cu bile cu pereti, jocuri cu biliard, jocuri cu biliard cu bile, jocuri de biliard cu peretii, jocuri de biliard realistic, jocuri distractive cu bile, jocuri distractive cu biliard, jocuri gratis, jocuri gratis cu bile, jocuri gratis cu biliard, jocuri noi, jocuri noi cu bile, jocuri noi cu biliard, jocuri online, jocuri online cu bile, jocuri online cu biliard, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii cu bile, jocuri pentru copii cu biliard

Biliard Intre Pereti

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Biliard Intre Pereti

Rapid Biliard

Rapid Biliard

Biliard master pro...

Biliard master pro

Fulger Biliard

Fulger Biliard

Biliard pe Viata

Biliard pe Viata

Biliard Rapid

Biliard Rapid

Cool Biliard

Cool Biliard

Goosy Biliard

Goosy Biliard

Uber Pool

Uber Pool

Snipe biliard

Snipe biliard

Biliard cu Masini

Biliard cu Masini

Biliard real

Biliard real

Blast biliard 4

Blast biliard 4

Campioni la Biliard...

Campioni la Biliard cu 8 Bile

Viral Biliard

Viral Biliard

Pinguinii Joaca Bil...

Pinguinii Joaca Biliard

Impact Biliard

Impact Biliard

Biliardul Profesion...

Biliardul Profesionistilor

Pockits Biliard

Pockits Biliard

Biliard Jack Blake...

Biliard Jack Blake

Biliard Mini

Biliard Mini


Mai multe despre jocul Biliard Intre Pereti
Jocul Biliard Intre Pereti face parte din categoria de Jocuri de Biliard si a fost jucat ultima oara in data de 16.01.2019 13:58.
Jocul Biliard Intre Pereti a fost adaugat in data de 24.09.2014 10:01 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 474 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?