Biliard Intre Pereti - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Biliard Intre Pereti Descriere Joc: Venim alaturi de voi cu un nou joc din categoria de jocuri cu biliard in care sa va distrati intr-o atmosfera medievala printre peretii unui castel stravechi in centru caruia se afla o masa de biliard. In joc veti avea pe masa 6 bile pe care voi trebuie sa le loviti cat mai bine ca acestea sa fie eliminate cat mai repede. In joc nu aveti un tac ci un dispozitiv metalic cu care veti lovi bila alba pentru a le nimeri cat mai bine pe cele gri ca sa intre toate in buzunarele de la masa. In acest joc veti putea juca alaturi de un oponent ca sa va distrati cat mai bine si sa vedeti la final cine a fost mai bun. Catigatorul jocului va fi acela care va reusi sa elimine cele mai multe bile si veti putea merge mai departe la un nou nivel si un nou joc de finalizat cu bine. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti de eliminat bile mai multe decat oponentul vostru. Incercati acest nou joc de biliard si suntem siguri ca va veti simti foarte bine vazand cum castigati nivel dupa nivel!
Jocul Biliard Intre Pereti a fost adaugat in data de 24.09.2014 07:01, fost jucat pana acum de un numar de 220 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Biliard Intre Pereti

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: biliard, biliard cu bile, biliard cu pereti, biliard joc, biliard jocuri, joc biliard cu pereti, joc cu bile, joc cu biliard, jocuri 2014, jocuri 2014 cu bile, jocuri 2014 cu biliard, jocuri biliard, jocuri biliard real, jocuri cu bile, jocuri cu bile biliard, jocuri cu bile cu pereti, jocuri cu biliard, jocuri cu biliard cu bile, jocuri de biliard cu peretii, jocuri de biliard realistic, jocuri distractive cu bile, jocuri distractive cu biliard, jocuri gratis, jocuri gratis cu bile, jocuri gratis cu biliard, jocuri noi, jocuri noi cu bile, jocuri noi cu biliard, jocuri online, jocuri online cu bile, jocuri online cu biliard, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii cu bile, jocuri pentru copii cu biliard

Biliard Intre Pereti

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Biliard Intre Pereti

Biliard Intre Peret...

Biliard Intre Pereti

Cool Biliard

Cool Biliard

Biliard cu Buzunar ...

Biliard cu Buzunar de Centru

Biliard cu Smilies...

Biliard cu Smilies

Biliard Extrem Zuma...

Biliard Extrem Zuma

Biliard cu Masini

Biliard cu Masini

Biliard pe Terenul ...

Biliard pe Terenul de Fotbal

Rapid Biliard

Rapid Biliard

Mini Biliard

Mini Biliard

Ping Pong Biliard

Ping Pong Biliard

Real pool online

Real pool online

Biliard Power

Biliard Power

Biliard Hexagonal B...

Biliard Hexagonal Bejeweled

Biliard Jack Blake...

Biliard Jack Blake

Shock Pool

Shock Pool

Biliard Rapid

Biliard Rapid

Penthouse Biliard

Penthouse Biliard

Goosy Biliard

Goosy Biliard

Super Biliard

Super Biliard

Mission Caromball

Mission Caromball


Mai multe despre jocul Biliard Intre Pereti
Jocul Biliard Intre Pereti face parte din categoria de Jocuri de Biliard si a fost jucat ultima oara in data de 22.08.2017 07:08.
Jocul Biliard Intre Pereti a fost adaugat in data de 24.09.2014 07:01 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 220 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?