Biliard Hexagonal Bejeweled - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Biliard Hexagonal Bejeweled Descriere Joc: Va invitam astazi sa incercati un joc de biliard cu totul altfel decat erati obisnuiti, dar daca intrati in joc o sa vedeti mai exact despre ce este vorba. Insa vrem si noi sa va spunem cateva lucruri despre acest nou joc si anume ca este de tip bejeweled iar in loc de diamante veti avea bile de biliard pe care voi sa le grupati in asa fel ca sa le puteti elimina si sa adunati puncte ca sa puteti inainta cat mai mult in joc. Tot ce aveti de facut este sa asezati bilele in asa fel ca sa alcatuiti lini de cate trei sau mai multe bile de aceeasi culoare pentru a le putea elimina ca sa strangeti numarul de puncte cerut. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti de eliminat bile colorate ca sa strangeti targhetul cerut la fiecare ca sa treceti mai departe la un nou nivel. Fiti foarte atenti ca jocul este cronometrat si voi trebuie sa va grabiti sa faceti eliminarile pentru a putea trece cu bine de fiecare nivel. Suntem siguri ca veti juca cu placere acest joc si veti reusi sa il finalizati cu succes. Intrati in joc si distrati-va cu noul biliard bejeweled!
Jocul Biliard Hexagonal Bejeweled a fost adaugat in data de 25.09.2014 23:15, fost jucat pana acum de un numar de 390 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Biliard Hexagonal Bejeweled

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: bejeweled biliard, biliard, biliard cu bile, biliard hexagonal, biliard joc, biliard jocuri, hexa biliard, joc cu bile, joc cu biliard, jocuri 2014 cu bile, jocuri 2014 cu biliard, jocuri biliard, jocuri biliard hexagonal bejeweled, jocuri biliard real, jocuri cu bile, jocuri cu bile biliard, jocuri cu biliard, jocuri cu biliard bejeweled, jocuri cu biliard cu bile, jocuri cu biliard hexagonal, jocuri de biliard realistic, jocuri distractive cu bile, jocuri distractive cu biliard, jocuri gratis, jocuri gratis cu bile, jocuri gratis cu biliard, jocuri noi, jocuri noi cu bile, jocuri noi cu biliard, jocuri online cu bile, jocuri online cu biliard, jocuri pentru copii cu bile, jocuri pentru copii cu biliard

Biliard Hexagonal Bejeweled

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Biliard Hexagonal Bejeweled

Biliard Distractiv ...

Biliard Distractiv in Doi

Cool Biliard

Cool Biliard

Penthouse Biliard

Penthouse Biliard

Pinguinii Joaca Bil...

Pinguinii Joaca Biliard

Viral Biliard

Viral Biliard

Straight Biliard

Straight Biliard

Snipe biliard

Snipe biliard

Biliard Liber

Biliard Liber

Maniac Biliard

Maniac Biliard

Snooker online

Snooker online

Super Biliard

Super Biliard

Biliard pool

Biliard pool

Biliard Realist

Biliard Realist

Biliard Blaster Con...

Biliard Blaster Contratimp

Shock Pool

Shock Pool

Mission Caromball

Mission Caromball

Biliard Intre Peret...

Biliard Intre Pereti

Biliard cu Masini

Biliard cu Masini

Plunk Biliard

Plunk Biliard

Rapid Biliard

Rapid Biliard


Mai multe despre jocul Biliard Hexagonal Bejeweled
Jocul Biliard Hexagonal Bejeweled face parte din categoria de Jocuri de Biliard si a fost jucat ultima oara in data de 17.08.2018 20:17.
Jocul Biliard Hexagonal Bejeweled a fost adaugat in data de 25.09.2014 23:15 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 390 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?