Biliard Hexagonal Bejeweled - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Biliard Hexagonal Bejeweled Descriere Joc: Va invitam astazi sa incercati un joc de biliard cu totul altfel decat erati obisnuiti, dar daca intrati in joc o sa vedeti mai exact despre ce este vorba. Insa vrem si noi sa va spunem cateva lucruri despre acest nou joc si anume ca este de tip bejeweled iar in loc de diamante veti avea bile de biliard pe care voi sa le grupati in asa fel ca sa le puteti elimina si sa adunati puncte ca sa puteti inainta cat mai mult in joc. Tot ce aveti de facut este sa asezati bilele in asa fel ca sa alcatuiti lini de cate trei sau mai multe bile de aceeasi culoare pentru a le putea elimina ca sa strangeti numarul de puncte cerut. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti de eliminat bile colorate ca sa strangeti targhetul cerut la fiecare ca sa treceti mai departe la un nou nivel. Fiti foarte atenti ca jocul este cronometrat si voi trebuie sa va grabiti sa faceti eliminarile pentru a putea trece cu bine de fiecare nivel. Suntem siguri ca veti juca cu placere acest joc si veti reusi sa il finalizati cu succes. Intrati in joc si distrati-va cu noul biliard bejeweled!
Jocul Biliard Hexagonal Bejeweled a fost adaugat in data de 25.09.2014 23:15, fost jucat pana acum de un numar de 263 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Biliard Hexagonal Bejeweled

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: bejeweled biliard, biliard, biliard cu bile, biliard hexagonal, biliard joc, biliard jocuri, hexa biliard, joc cu bile, joc cu biliard, jocuri 2014 cu bile, jocuri 2014 cu biliard, jocuri biliard, jocuri biliard hexagonal bejeweled, jocuri biliard real, jocuri cu bile, jocuri cu bile biliard, jocuri cu biliard, jocuri cu biliard bejeweled, jocuri cu biliard cu bile, jocuri cu biliard hexagonal, jocuri de biliard realistic, jocuri distractive cu bile, jocuri distractive cu biliard, jocuri gratis, jocuri gratis cu bile, jocuri gratis cu biliard, jocuri noi, jocuri noi cu bile, jocuri noi cu biliard, jocuri online cu bile, jocuri online cu biliard, jocuri pentru copii cu bile, jocuri pentru copii cu biliard

Biliard Hexagonal Bejeweled

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Biliard Hexagonal Bejeweled

Pub Snooker

Pub Snooker

Biliard Rapid

Biliard Rapid

Blast biliard 4

Blast biliard 4

Blast billiard

Blast billiard

Biliard Golf

Biliard Golf

Skill Jam

Skill Jam

Biliard Cronometrat...

Biliard Cronometrat

3D Biliard

3D Biliard

Biliard Plunk

Biliard Plunk

Biliard Doyu cu 8 B...

Biliard Doyu cu 8 Bile

Biliard in Acvariu...

Biliard in Acvariu

Biliard Distractiv ...

Biliard Distractiv in Doi

Biliard pe Viata

Biliard pe Viata

Biliard 8 bile

Biliard 8 bile

Biliard Blitz cu 9 ...

Biliard Blitz cu 9 Bile

Car Pool

Car Pool

Penthouse Biliard

Penthouse Biliard

Biliard Blaster Con...

Biliard Blaster Contratimp

Sheep Pool biliard...

Sheep Pool biliard

Real 3d Pool biliar...

Real 3d Pool biliard


Mai multe despre jocul Biliard Hexagonal Bejeweled
Jocul Biliard Hexagonal Bejeweled face parte din categoria de Jocuri de Biliard si a fost jucat ultima oara in data de 12.12.2017 10:12.
Jocul Biliard Hexagonal Bejeweled a fost adaugat in data de 25.09.2014 23:15 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 263 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?