Biliard Golf - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Biliard Golf Descriere Joc: Jocurile de biliard sunt foarte interesante pentru ca exista nenumarate variante de joc pe care le aducem catre voi ca sa le incercati si sa va distrati cat mai mult timp. In jocul de astazi veti avea ocazia sa jucati un biliard pe o masa sub forma unui teren de golf in care sa miscati bila alba spre a nimeri in gaura de pe masa. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti de introdus bila in gaura pentru a trece mai departe la nivelul urmator. Cu fiecare nivel incheiat cu bine veti primi un anumit numar de puncte care va fi trecut in partea de joc in tabel in dreptul fiecarui nivel. In total aveti 18 nivele in care veti avea de fiecare data o cu totul alta masa de biliard cu din ce in ce mai multe obstacole facand jocul mai dificil. Voi va trebui sa nimeriti gaura de fiecare data ca sa puteti inainta iar la final sa adunati numarul de puncte cerut. Tot ce aveti de facut ca sa deplasati bila este sa dati click pe ea si sa trageti de sageata in directia in care vreti sa se indrepte bila ca sa nimeriti gaura. Intrati in noul joc si distrati-va cat mai mult timp alaturi de noi!
Jocul Biliard Golf a fost adaugat in data de 28.09.2014 08:41, fost jucat pana acum de un numar de 226 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Biliard Golf

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: biliard, biliard cu bile, biliard golf, biliard joc, biliard jocuri, biliard mini, golf biliard, joc cu bile, joc cu biliard, jocuri 2014, jocuri 2014 cu bile, jocuri 2014 cu biliard, jocuri biliard, jocuri biliard real, jocuri cu bile, jocuri cu bile biliard, jocuri cu biliard, jocuri cu biliard cu bile, jocuri cu biliard in golf, jocuri cu biliard mini golf, jocuri cu golf, jocuri cu golf biliard, jocuri de biliard realistic, jocuri distractive cu bile, jocuri distractive cu biliard, jocuri gratis, jocuri gratis cu bile, jocuri gratis cu biliard, jocuri noi, jocuri noi cu bile, jocuri noi cu biliard, jocuri online, jocuri online cu bile, jocuri online cu biliard, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii cu bile, jocuri pentru copii cu biliard

Biliard Golf

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Biliard Golf

Biliard Power

Biliard Power

Biliard cu Smilies...

Biliard cu Smilies

Biliard cu Impuscat...

Biliard cu Impuscaturi 2

Biliard cu Buzunar ...

Biliard cu Buzunar de Centru

Biliard in 2

Biliard in 2

Biliardul Profesion...

Biliardul Profesionistilor

Biliard Liber

Biliard Liber

Biliard Rapid

Biliard Rapid

Campioni la Biliard...

Campioni la Biliard cu 8 Bile

Pool Jam

Pool Jam

Biliard Realist

Biliard Realist

Biliard cu Masini

Biliard cu Masini

Biliard Doyu cu 8 B...

Biliard Doyu cu 8 Bile

Skill Jam

Skill Jam

Penthouse Biliard

Penthouse Biliard

Biliardul lui Piet...

Biliardul lui Piet

Blast billiard

Blast billiard

Goosy Biliard

Goosy Biliard

Rapid Biliard

Rapid Biliard

Cool Biliard

Cool Biliard


Mai multe despre jocul Biliard Golf
Jocul Biliard Golf face parte din categoria de Jocuri de Biliard si a fost jucat ultima oara in data de 21.08.2017 16:21.
Jocul Biliard Golf a fost adaugat in data de 28.09.2014 08:41 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 226 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?