Biliard Golf - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Biliard Golf Descriere Joc: Jocurile de biliard sunt foarte interesante pentru ca exista nenumarate variante de joc pe care le aducem catre voi ca sa le incercati si sa va distrati cat mai mult timp. In jocul de astazi veti avea ocazia sa jucati un biliard pe o masa sub forma unui teren de golf in care sa miscati bila alba spre a nimeri in gaura de pe masa. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti de introdus bila in gaura pentru a trece mai departe la nivelul urmator. Cu fiecare nivel incheiat cu bine veti primi un anumit numar de puncte care va fi trecut in partea de joc in tabel in dreptul fiecarui nivel. In total aveti 18 nivele in care veti avea de fiecare data o cu totul alta masa de biliard cu din ce in ce mai multe obstacole facand jocul mai dificil. Voi va trebui sa nimeriti gaura de fiecare data ca sa puteti inainta iar la final sa adunati numarul de puncte cerut. Tot ce aveti de facut ca sa deplasati bila este sa dati click pe ea si sa trageti de sageata in directia in care vreti sa se indrepte bila ca sa nimeriti gaura. Intrati in noul joc si distrati-va cat mai mult timp alaturi de noi!
Jocul Biliard Golf a fost adaugat in data de 28.09.2014 08:41, fost jucat pana acum de un numar de 328 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Biliard Golf

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: biliard, biliard cu bile, biliard golf, biliard joc, biliard jocuri, biliard mini, golf biliard, joc cu bile, joc cu biliard, jocuri 2014, jocuri 2014 cu bile, jocuri 2014 cu biliard, jocuri biliard, jocuri biliard real, jocuri cu bile, jocuri cu bile biliard, jocuri cu biliard, jocuri cu biliard cu bile, jocuri cu biliard in golf, jocuri cu biliard mini golf, jocuri cu golf, jocuri cu golf biliard, jocuri de biliard realistic, jocuri distractive cu bile, jocuri distractive cu biliard, jocuri gratis, jocuri gratis cu bile, jocuri gratis cu biliard, jocuri noi, jocuri noi cu bile, jocuri noi cu biliard, jocuri online, jocuri online cu bile, jocuri online cu biliard, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii cu bile, jocuri pentru copii cu biliard

Biliard Golf

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Biliard Golf

Blast billiard

Blast billiard

Biliard pe Tabla de...

Biliard pe Tabla de Sah

Biliard Extrem Zuma...

Biliard Extrem Zuma

Biliard cu baietii...

Biliard cu baietii

Gokos Biliard

Gokos Biliard

Biliard real

Biliard real

Biliard cu Sapte Lo...

Biliard cu Sapte Lovituri

Biliard Rotund

Biliard Rotund

Ultimate Billiards...

Ultimate Billiards

Impact Biliard

Impact Biliard

Biliard in 2 persoa...

Biliard in 2 persoane

Plunk Biliard

Plunk Biliard

Biliard Intre Peret...

Biliard Intre Pereti

Campioni la Biliard...

Campioni la Biliard cu 8 Bile

Biliard Plunk

Biliard Plunk

Scheme la Biliard

Scheme la Biliard

Goosy Biliard

Goosy Biliard

Biliard Mini

Biliard Mini

Biliardul lui Piet...

Biliardul lui Piet

Penthouse Biliard

Penthouse Biliard


Mai multe despre jocul Biliard Golf
Jocul Biliard Golf face parte din categoria de Jocuri de Biliard si a fost jucat ultima oara in data de 22.03.2018 10:20.
Jocul Biliard Golf a fost adaugat in data de 28.09.2014 08:41 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 328 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?