Biliard Fulgerator - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Biliard Fulgerator Descriere Joc: Jocurile de biliard sunt din ce in ce mai interesante si mai placute la jucat pentru ca ele vin de fiecare data cu ceva nou care sa va incante si sa le incercati pe toate. Jocul pe care il avem de oferit special pentru voi astazi este un joc de biliard pe care trebuie sa il jucati fulger deoarece aveti un timp limitat la dispozitie ca sa eliminati toate bilele de pe masa si sa puteti trece mai departe in joc. Si acest nou joc este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti de eliminat toate bilele de pe masa ca sa puteti trece mai departe la un nou nivel. Pe masa de biliard mai apar din cand in cand bule cu + sau - 5 sau 10 secunde in care daca nimeriti cu bila vi se va adauga sau vi se va lua secunde cat indica cifra si in felul acesta va mai dati o sansa sau dimpotriva veti pierde timp pretios pentru a castiga nivelul. Cu cat veti inainta in joc veti avea din ce in ce mai multe astfel de bule care vor face jocul si mai palpitant. Intrati in joc alaturi de noi si distrati-va cu noul joc de biliard.
Jocul Biliard Fulgerator a fost adaugat in data de 02.10.2014 19:28, fost jucat pana acum de un numar de 260 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Biliard Fulgerator

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: biliard, biliard cu bile, biliard cu fulgere, biliard fulgerator, biliard joc, biliard jocuri, joc cu bile, joc cu biliard, jocuri 2014 cu bile, jocuri 2014 cu biliard, jocuri biliard, jocuri biliard cu fulgere, jocuri biliard real, jocuri cu bile, jocuri cu bile biliard, jocuri cu biliard, jocuri cu biliard cu bile, jocuri cu biliard cu fulgere, jocuri cu biliard fulgerator, jocuri de biliard realistic, jocuri distractive cu bile, jocuri distractive cu biliard, jocuri gratis cu bile, jocuri gratis cu biliard, jocuri noi cu bile, jocuri noi cu biliard, jocuri online cu bile, jocuri online cu biliard, jocuri pentru copii cu bile, jocuri pentru copii cu biliard

Biliard Fulgerator

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Biliard Fulgerator

Biliard Intre Peret...

Biliard Intre Pereti

Biliard cu Smilies...

Biliard cu Smilies

Cele mai Bune Lovit...

Cele mai Bune Lovituri la Biliard

Biliard cu Impuscat...

Biliard cu Impuscaturi 2

Impact Biliard

Impact Biliard

Biliard 8 bile

Biliard 8 bile

Snooker online

Snooker online

Biliard pe Viata

Biliard pe Viata

Biliard Golf

Biliard Golf

Shock Pool

Shock Pool

Biliard Deluxe

Biliard Deluxe

Biliard in Spatiu

Biliard in Spatiu

Gokos Biliard

Gokos Biliard

Biliard junior

Biliard junior

Super Biliard

Super Biliard

Blast billiard

Blast billiard

Biliard Fulgerator...

Biliard Fulgerator

Biliard Doyu cu 8 B...

Biliard Doyu cu 8 Bile

Biliard pool

Biliard pool

Biliard Realist

Biliard Realist


Mai multe despre jocul Biliard Fulgerator
Jocul Biliard Fulgerator face parte din categoria de Jocuri de Biliard si a fost jucat ultima oara in data de 25.07.2017 14:19.
Jocul Biliard Fulgerator a fost adaugat in data de 02.10.2014 19:28 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 260 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?