Biliard Fulgerator - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Biliard Fulgerator Descriere Joc: Jocurile de biliard sunt din ce in ce mai interesante si mai placute la jucat pentru ca ele vin de fiecare data cu ceva nou care sa va incante si sa le incercati pe toate. Jocul pe care il avem de oferit special pentru voi astazi este un joc de biliard pe care trebuie sa il jucati fulger deoarece aveti un timp limitat la dispozitie ca sa eliminati toate bilele de pe masa si sa puteti trece mai departe in joc. Si acest nou joc este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti de eliminat toate bilele de pe masa ca sa puteti trece mai departe la un nou nivel. Pe masa de biliard mai apar din cand in cand bule cu + sau - 5 sau 10 secunde in care daca nimeriti cu bila vi se va adauga sau vi se va lua secunde cat indica cifra si in felul acesta va mai dati o sansa sau dimpotriva veti pierde timp pretios pentru a castiga nivelul. Cu cat veti inainta in joc veti avea din ce in ce mai multe astfel de bule care vor face jocul si mai palpitant. Intrati in joc alaturi de noi si distrati-va cu noul joc de biliard.
Jocul Biliard Fulgerator a fost adaugat in data de 02.10.2014 22:28, fost jucat pana acum de un numar de 556 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 5 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Biliard Fulgerator

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: biliard, biliard cu bile, biliard cu fulgere, biliard fulgerator, biliard joc, biliard jocuri, joc cu bile, joc cu biliard, jocuri 2014 cu bile, jocuri 2014 cu biliard, jocuri biliard, jocuri biliard cu fulgere, jocuri biliard real, jocuri cu bile, jocuri cu bile biliard, jocuri cu biliard, jocuri cu biliard cu bile, jocuri cu biliard cu fulgere, jocuri cu biliard fulgerator, jocuri de biliard realistic, jocuri distractive cu bile, jocuri distractive cu biliard, jocuri gratis cu bile, jocuri gratis cu biliard, jocuri noi cu bile, jocuri noi cu biliard, jocuri online cu bile, jocuri online cu biliard, jocuri pentru copii cu bile, jocuri pentru copii cu biliard

Biliard Fulgerator

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Biliard Fulgerator

Biliard in Doua Cul...

Biliard in Doua Culori

Biliard Deluxe

Biliard Deluxe

Snooker online

Snooker online

Gokos Biliard

Gokos Biliard

Biliard Liber

Biliard Liber

Super Biliard

Super Biliard

Biliardul lui Piet...

Biliardul lui Piet

Biliard pentru copi...

Biliard pentru copii

Biliard Hexagonal B...

Biliard Hexagonal Bejeweled

Biliard cu Masini

Biliard cu Masini

Biliard Blitz

Biliard Blitz

Skill Jam

Skill Jam

Biliard Cronometrat...

Biliard Cronometrat

Snooker

Snooker

Biliard cu 9 Bile

Biliard cu 9 Bile

Biliard Blaster Con...

Biliard Blaster Contratimp

Biliard cu Buzunar ...

Biliard cu Buzunar de Centru

Biliard pe Viata

Biliard pe Viata

Car Pool

Car Pool

9 Ball Quick Fire P...

9 Ball Quick Fire Pool


Mai multe despre jocul Biliard Fulgerator
Jocul Biliard Fulgerator face parte din categoria de Jocuri de Biliard si a fost jucat ultima oara in data de 14.01.2019 12:43.
Jocul Biliard Fulgerator a fost adaugat in data de 02.10.2014 22:28 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 556 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?