Biliard cu Smilies - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocurizz.ro/jocuri-cu-masini jocurizz.ro/jocuri-fete jocurizz.ro/jocuri-de-colorat jocurizz.ro/jocuri-fotbal jocurizz.ro/jocuri-cartoon-network jocuriimpuscaturi.net
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Biliard cu Smilies Descriere Joc: Va invitam din nou sa incercati un joc nou de biliard in care veti avea bilele inlocuite cu fete zambitoare care sunt gata sa va vada de ce sunteti in stare si daca reusiti sa le bagati in gaurile de la masa. Jocul de astazi este un joc in care veti avea cu totul alta imagine despre biliard unde masa va fi mereu alta, si veti avea si obstacole peste care sa treceti ca sa puteti inainta in joc. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti de introdus in gauri smile-urile albastre care asteapta sa ii tintiti cat mai bine pentru a aduna cat mai multe puncte. Cu fiecare nivel pe care il incheiati cu bine veti primi un anumit punctaj si veti fi avansati intr-un nou nivel. unde veti avea mai multe bile sau veti intampina obstacole pe care sa le depasiti cu bine. La fiecare nivel aveti un anumit numar de lovituri ca sa puteti introduce toate bilele, daca le terminati inainte de a introduce bilele veti pierde si veti fi nevoiti sa reluati nivelul. Intrati in joc si incercati acest nou tip de biliard ca sa va distrati alaturi de noi adunand la final un scor cat mai mare!
Jocul Biliard cu Smilies a fost adaugat in data de 01.09.2014 21:44, fost jucat pana acum de un numar de 214 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Biliard cu Smilies

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: biliad cu smilies, biliard, biliard cu bile, biliard cu smiley, biliard joc, biliard jocuri, biliard jocuri cu bile, biliard jocuri cu smiley, biliard jocuri cu smilies, biliard jocuri distractive, biliard jocuri gratis, biliard jocuri interesante, biliard jocuri noi, biliard jocuri online, biliard jocuri pentru copii, joc biliard, joc cu biliard, jocuri biliard, jocuri cu biliard, jocuri cu smilies biliard, jocuri distractive biliard, jocuri gratis, jocuri gratis biliard, jocuri noi, jocuri noi cu biliard, jocuri online, jocuri online biliard, jocuri pentru copii biliard

Biliard cu Smilies

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Biliard cu Smilies

Biliard in Doua Cul...

Biliard in Doua Culori

Plunk Biliard

Plunk Biliard

3D Biliard

3D Biliard

Biliard cu Bile Zam...

Biliard cu Bile Zambitoare

Biliard cu Impuscat...

Biliard cu Impuscaturi

Straight Biliard

Straight Biliard

Biliard cu baietii...

Biliard cu baietii

Biliard Lightning B...

Biliard Lightning Break

Biliard Blaster Con...

Biliard Blaster Contratimp

Biliard in 2 persoa...

Biliard in 2 persoane

Biliard junior

Biliard junior

Biliard la club

Biliard la club


Mai multe despre jocul Biliard cu Smilies
Jocul Biliard cu Smilies face parte din categoria de Jocuri de Biliard si a fost jucat ultima oara in data de 20.05.2017 22:23.
Jocul Biliard cu Smilies a fost adaugat in data de 01.09.2014 21:44 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 214 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?