Biliard cu Smilies - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Biliard cu Smilies Descriere Joc: Va invitam din nou sa incercati un joc nou de biliard in care veti avea bilele inlocuite cu fete zambitoare care sunt gata sa va vada de ce sunteti in stare si daca reusiti sa le bagati in gaurile de la masa. Jocul de astazi este un joc in care veti avea cu totul alta imagine despre biliard unde masa va fi mereu alta, si veti avea si obstacole peste care sa treceti ca sa puteti inainta in joc. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti de introdus in gauri smile-urile albastre care asteapta sa ii tintiti cat mai bine pentru a aduna cat mai multe puncte. Cu fiecare nivel pe care il incheiati cu bine veti primi un anumit punctaj si veti fi avansati intr-un nou nivel. unde veti avea mai multe bile sau veti intampina obstacole pe care sa le depasiti cu bine. La fiecare nivel aveti un anumit numar de lovituri ca sa puteti introduce toate bilele, daca le terminati inainte de a introduce bilele veti pierde si veti fi nevoiti sa reluati nivelul. Intrati in joc si incercati acest nou tip de biliard ca sa va distrati alaturi de noi adunand la final un scor cat mai mare!
Jocul Biliard cu Smilies a fost adaugat in data de 02.09.2014 00:44, fost jucat pana acum de un numar de 320 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Biliard cu Smilies

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: biliad cu smilies, biliard, biliard cu bile, biliard cu smiley, biliard joc, biliard jocuri, biliard jocuri cu bile, biliard jocuri cu smiley, biliard jocuri cu smilies, biliard jocuri distractive, biliard jocuri gratis, biliard jocuri interesante, biliard jocuri noi, biliard jocuri online, biliard jocuri pentru copii, joc biliard, joc cu biliard, jocuri biliard, jocuri cu biliard, jocuri cu smilies biliard, jocuri distractive biliard, jocuri gratis, jocuri gratis biliard, jocuri noi, jocuri noi cu biliard, jocuri online, jocuri online biliard, jocuri pentru copii biliard

Biliard cu Smilies

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Biliard cu Smilies

Biliard pe Tabla de...

Biliard pe Tabla de Sah

Biliard Simplu

Biliard Simplu

Biliardul Culorilor...

Biliardul Culorilor

Biliard Distractiv ...

Biliard Distractiv in Doi

Biliard la club

Biliard la club

Plunk Biliard

Plunk Biliard

Biliard Doyu cu 8 B...

Biliard Doyu cu 8 Bile

Rapid Biliard

Rapid Biliard

Biliard cu Masini

Biliard cu Masini

Biliard Blitz cu 9 ...

Biliard Blitz cu 9 Bile

Biliard Golf

Biliard Golf

Cool Biliard

Cool Biliard

Biliard Blaster Con...

Biliard Blaster Contratimp

Viral Biliard

Viral Biliard

Biliard in Doua Cul...

Biliard in Doua Culori

Biliard Mini

Biliard Mini

Biliard in Spatiu

Biliard in Spatiu

Snooker

Snooker

Ultimate Biliard cu...

Ultimate Biliard cu 9 Bile

Biliard Liber

Biliard Liber


Mai multe despre jocul Biliard cu Smilies
Jocul Biliard cu Smilies face parte din categoria de Jocuri de Biliard si a fost jucat ultima oara in data de 15.10.2017 15:58.
Jocul Biliard cu Smilies a fost adaugat in data de 02.09.2014 00:44 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 320 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?