Biliard cu Smilies - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Biliard cu Smilies Descriere Joc: Va invitam din nou sa incercati un joc nou de biliard in care veti avea bilele inlocuite cu fete zambitoare care sunt gata sa va vada de ce sunteti in stare si daca reusiti sa le bagati in gaurile de la masa. Jocul de astazi este un joc in care veti avea cu totul alta imagine despre biliard unde masa va fi mereu alta, si veti avea si obstacole peste care sa treceti ca sa puteti inainta in joc. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti de introdus in gauri smile-urile albastre care asteapta sa ii tintiti cat mai bine pentru a aduna cat mai multe puncte. Cu fiecare nivel pe care il incheiati cu bine veti primi un anumit punctaj si veti fi avansati intr-un nou nivel. unde veti avea mai multe bile sau veti intampina obstacole pe care sa le depasiti cu bine. La fiecare nivel aveti un anumit numar de lovituri ca sa puteti introduce toate bilele, daca le terminati inainte de a introduce bilele veti pierde si veti fi nevoiti sa reluati nivelul. Intrati in joc si incercati acest nou tip de biliard ca sa va distrati alaturi de noi adunand la final un scor cat mai mare!
Jocul Biliard cu Smilies a fost adaugat in data de 01.09.2014 21:44, fost jucat pana acum de un numar de 253 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Biliard cu Smilies

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: biliad cu smilies, biliard, biliard cu bile, biliard cu smiley, biliard joc, biliard jocuri, biliard jocuri cu bile, biliard jocuri cu smiley, biliard jocuri cu smilies, biliard jocuri distractive, biliard jocuri gratis, biliard jocuri interesante, biliard jocuri noi, biliard jocuri online, biliard jocuri pentru copii, joc biliard, joc cu biliard, jocuri biliard, jocuri cu biliard, jocuri cu smilies biliard, jocuri distractive biliard, jocuri gratis, jocuri gratis biliard, jocuri noi, jocuri noi cu biliard, jocuri online, jocuri online biliard, jocuri pentru copii biliard

Biliard cu Smilies

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Biliard cu Smilies

Ping Pong Biliard

Ping Pong Biliard

Biliard Plunk

Biliard Plunk

Biliard Mini

Biliard Mini

Plunk Biliard

Plunk Biliard

Pocket Biliard

Pocket Biliard

Sheep Pool biliard...

Sheep Pool biliard

Impact Biliard

Impact Biliard

Car Pool

Car Pool

Crazy Pool 2

Crazy Pool 2

Goosy Biliard

Goosy Biliard

Snooker

Snooker

Uber Pool

Uber Pool

Ultimate Biliard cu...

Ultimate Biliard cu 9 Bile

Biliard junior

Biliard junior

Biliard Lightning B...

Biliard Lightning Break

Biliard cu baietii...

Biliard cu baietii

Biliard Liber

Biliard Liber

Biliard master pro...

Biliard master pro

Biliard cu Sapte Lo...

Biliard cu Sapte Lovituri

Biliard Rapid

Biliard Rapid


Mai multe despre jocul Biliard cu Smilies
Jocul Biliard cu Smilies face parte din categoria de Jocuri de Biliard si a fost jucat ultima oara in data de 28.06.2017 02:51.
Jocul Biliard cu Smilies a fost adaugat in data de 01.09.2014 21:44 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 253 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?