Biliard cu Impuscaturi - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Biliard cu Impuscaturi Descriere Joc: Vrem sa va surprindem cu cele mai ingenioase jocuri din categoria biliardului ca sa le jucati si sa va distrati alaturi de noi cat mai mult timp. Astazi va oferim un joc nou in care veti juca biliard cu un oponent in care va trebui sa trageti fiecare cu pusca pentru a introduce cele mai multe bile in gaura. Tot ce aveti de facut este sa trageti in bile pana le faceti sa intre in gauri ca sa punctati si sa adunati cele mai multe puncte dar si mai multe bile fata de adversarul vostru ca sa puteti castiga si sa treceti mai departe in joc. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare niovel aveti de impuscat bilele pentru a le misca spre gauri. In joc aveti doar sapte mingi pe care trebuie sa cautati, cu ajutorul pistolului, sa le introduceti in gaurile de pe jumatatea de tabla a adversarului, daca introduceti mai multe bile decat el veti castiga. In acest joc secretul este sa va miscati cat mai repede ca sa nu va scape bilele si sa le puteti baga inaintea adversarului vostru. Incercati sa va descurcati cat mai bine la caest nou joc si fiti mai buni cu fiecare nivel in care avansati!
Jocul Biliard cu Impuscaturi a fost adaugat in data de 04.09.2014 09:55, fost jucat pana acum de un numar de 238 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Biliard cu Impuscaturi

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: biliard, biliard cu impuscaturi, biliard jocuri, impuscaturi joc, impuscaturi jocuri, joc biliard, joc cu impuscaturi, jocuri 2014 cu impuscaturi, jocuri biliard, jocuri biliard cu impuscaturi, jocuri cu impuscaturi, jocuri cu impuscaturi biliard, jocuri distractive cu impuscaturi, jocuri gratis cu biliard, jocuri gratis cu impuscaturi, jocuri interesante cu impuscaturi, jocuri noi cu biliard, jocuri noi cu impuscaturi, jocuri online cu biliard, jocuri online cu impuscaturi, jocuri pentru copii cu impuscaturi

Biliard cu Impuscaturi

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Biliard cu Impuscaturi

Mini Biliard

Mini Biliard

Biliard Simplu

Biliard Simplu

Biliard Power

Biliard Power

Impact Biliard

Impact Biliard

Rapid Biliard

Rapid Biliard

Biliardul Profesion...

Biliardul Profesionistilor

Pub Snooker

Pub Snooker

Biliard pool

Biliard pool

Cool Biliard

Cool Biliard

9 Ball Quick Fire P...

9 Ball Quick Fire Pool

Biliard 8 bile

Biliard 8 bile

Biliard Lightning B...

Biliard Lightning Break

Mission Caromball

Mission Caromball

Biliard cu Impuscat...

Biliard cu Impuscaturi

Biliard Liber

Biliard Liber

Biliard cu Impuscat...

Biliard cu Impuscaturi 2

Penthouse Biliard

Penthouse Biliard

Real 3d Pool biliar...

Real 3d Pool biliard

Biliard 2in1

Biliard 2in1

Biliard real

Biliard real


Mai multe despre jocul Biliard cu Impuscaturi
Jocul Biliard cu Impuscaturi face parte din categoria de Jocuri de Biliard si a fost jucat ultima oara in data de 27.06.2017 10:44.
Jocul Biliard cu Impuscaturi a fost adaugat in data de 04.09.2014 09:55 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 238 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?