Biliard cu Impuscaturi - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Biliard cu Impuscaturi Descriere Joc: Vrem sa va surprindem cu cele mai ingenioase jocuri din categoria biliardului ca sa le jucati si sa va distrati alaturi de noi cat mai mult timp. Astazi va oferim un joc nou in care veti juca biliard cu un oponent in care va trebui sa trageti fiecare cu pusca pentru a introduce cele mai multe bile in gaura. Tot ce aveti de facut este sa trageti in bile pana le faceti sa intre in gauri ca sa punctati si sa adunati cele mai multe puncte dar si mai multe bile fata de adversarul vostru ca sa puteti castiga si sa treceti mai departe in joc. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare niovel aveti de impuscat bilele pentru a le misca spre gauri. In joc aveti doar sapte mingi pe care trebuie sa cautati, cu ajutorul pistolului, sa le introduceti in gaurile de pe jumatatea de tabla a adversarului, daca introduceti mai multe bile decat el veti castiga. In acest joc secretul este sa va miscati cat mai repede ca sa nu va scape bilele si sa le puteti baga inaintea adversarului vostru. Incercati sa va descurcati cat mai bine la caest nou joc si fiti mai buni cu fiecare nivel in care avansati!
Jocul Biliard cu Impuscaturi a fost adaugat in data de 04.09.2014 12:55, fost jucat pana acum de un numar de 516 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Biliard cu Impuscaturi

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: biliard, biliard cu impuscaturi, biliard jocuri, impuscaturi joc, impuscaturi jocuri, joc biliard, joc cu impuscaturi, jocuri 2014 cu impuscaturi, jocuri biliard, jocuri biliard cu impuscaturi, jocuri cu impuscaturi, jocuri cu impuscaturi biliard, jocuri distractive cu impuscaturi, jocuri gratis cu biliard, jocuri gratis cu impuscaturi, jocuri interesante cu impuscaturi, jocuri noi cu biliard, jocuri noi cu impuscaturi, jocuri online cu biliard, jocuri online cu impuscaturi, jocuri pentru copii cu impuscaturi

Biliard cu Impuscaturi

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Biliard cu Impuscaturi

Cele mai Bune Lovit...

Cele mai Bune Lovituri la Biliard

Viral Biliard

Viral Biliard

Biliard Simplu

Biliard Simplu

3D Biliard

3D Biliard

Real 3d Pool biliar...

Real 3d Pool biliard

Plunk Biliard

Plunk Biliard

Biliard Blitz

Biliard Blitz

Uber Pool

Uber Pool

Biliard cu baietii...

Biliard cu baietii

Biliard master pro...

Biliard master pro

Biliard pe Tabla de...

Biliard pe Tabla de Sah

Biliard pe Viata

Biliard pe Viata

Biliard pool

Biliard pool

Biliard in Acvariu...

Biliard in Acvariu

Skill Jam

Skill Jam

Biliardul lui Piet...

Biliardul lui Piet

Maniac Biliard

Maniac Biliard

Pub Snooker

Pub Snooker

Ultimate Biliard cu...

Ultimate Biliard cu 9 Bile

Biliard Mini

Biliard Mini


Mai multe despre jocul Biliard cu Impuscaturi
Jocul Biliard cu Impuscaturi face parte din categoria de Jocuri de Biliard si a fost jucat ultima oara in data de 13.03.2019 23:41.
Jocul Biliard cu Impuscaturi a fost adaugat in data de 04.09.2014 12:55 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 516 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?