Biliard cu Buzunar de Centru - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Biliard cu Buzunar de Centru Descriere Joc: Iata ca jocurile de biliard se intrec prin a va aduce mereu cate ceva nou ca distractia de pe site-ul nostru cu jocuri sa nu ia sfarsit niciodata. Acest joc va aduce o masa mai putin obisnuita pentru ca este prevazuta cu un singur buzunar si acela la centru. Pe masa se afla doar doua bile albastre si una alba cu care veti incerca sa le introduceti pe cele doua in gaura. Daca reusiti sa le eliminati veti primi in continuare noi bile in completare ca sa le eliminati pana cand timpul din joc va expira. Jocul va pune la dispozitie 6 minute in care voi sa adunati cat mai multe puncte incercand sa eliminati bilele care tot revin pe masa. Stim ca o sa va descurcati de minune si in acest joc si veti reusi sa inscrieti un adevarat record de puncte. In joc aveti nevoie de putina concentrare si indemanare ca sa puteti nimeri cat mai bine bilele albastre pentru a le elimina. Va invitam la o noua distractie, un joc in care va trebui sa va descurcati cat mai bine ca sa strangeti cel mai mare scor!
Jocul Biliard cu Buzunar de Centru a fost adaugat in data de 24.09.2014 07:03, fost jucat pana acum de un numar de 242 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Biliard cu Buzunar de Centru

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: biliard, biliard central, biliard cu bile, biliard de centru, biliard joc, biliard jocuri, joc cu bile, joc cu biliard, joc cu biliard central, jocuri 2014, jocuri 2014 cu bile, jocuri 2014 cu biliard, jocuri biliard, jocuri biliard de centru, jocuri biliard real, jocuri cu bile, jocuri cu bile biliard, jocuri cu biliard, jocuri cu biliard cu bile, jocuri de biliard realistic, jocuri distractive cu bile, jocuri distractive cu biliard, jocuri gratis, jocuri gratis cu bile, jocuri gratis cu biliard, jocuri noi, jocuri noi cu bile, jocuri noi cu biliard, jocuri online, jocuri online cu bile, jocuri online cu biliard, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii cu bile, jocuri pentru copii cu biliard

Biliard cu Buzunar de Centru

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Biliard cu Buzunar de Centru

Biliardul Culorilor...

Biliardul Culorilor

Biliard Intre Peret...

Biliard Intre Pereti

Biliard Fulgerator...

Biliard Fulgerator

Maniac Biliard

Maniac Biliard

Biliard pe Viata

Biliard pe Viata

Biliard junior

Biliard junior

Biliard Distractiv ...

Biliard Distractiv in Doi

Pub Snooker

Pub Snooker

Biliard pool

Biliard pool

Shock Pool

Shock Pool

Pockits Biliard

Pockits Biliard

Flash Biliard

Flash Biliard

Biliard Deluxe

Biliard Deluxe

Biliard Blitz

Biliard Blitz

Ultimate Biliard cu...

Ultimate Biliard cu 9 Bile

Biliard cu Masini

Biliard cu Masini

Plunk Biliard

Plunk Biliard

Rapid Biliard

Rapid Biliard

Biliard 8 bile

Biliard 8 bile

Biliard cu Impuscat...

Biliard cu Impuscaturi 2


Mai multe despre jocul Biliard cu Buzunar de Centru
Jocul Biliard cu Buzunar de Centru face parte din categoria de Jocuri de Biliard si a fost jucat ultima oara in data de 28.06.2017 07:25.
Jocul Biliard cu Buzunar de Centru a fost adaugat in data de 24.09.2014 07:03 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 242 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?