Biliard Blitz cu 9 Bile - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Biliard Blitz cu 9 Bile Descriere Joc: Va invitam sa jucati un nou joc de biliard care va fi pe placul tuturor copiilor pentru ca in acest joc vor invata sa joace biliard si cei care nu au mai jucat pana acum acest joc. Jopcul de astazi este cu 9 bile pe care le aveti de introdus in gaurile de la masa in ordinea in care va sunt afisate in partea dreapta, ordine pe care sa o respectati pentru a putea introduce toate bilele pe rand pentru a castiga. La inceputul jocului va veti alege caracterul de joc dupa care veti trece la pasul urmator cand veti alege si oponentul cu care sa jucati, pentru inceput nu veti putea alege decat pe cel care va este deblocat iar pe parcurs, in timp ce veti castiga nivel dupa nivel vi se vor debloca si altii care vor fi din ce in ce mai buni la joc. Tot ce aveti de facut este sa castigati nivel dupa nivel introducand cat mai multe bile sau macar pe ultimele ca sa puteti avansa intr-un nou nivel. Jocul este foarte distractiv si suntem siguri ca o sa va placa mult si il veti juca cu drag de fiecare data. Dati tot ce puteti si fiti din ce in ce mai buni la jocurile noastre de biliard!
Jocul Biliard Blitz cu 9 Bile a fost adaugat in data de 02.09.2014 10:20, fost jucat pana acum de un numar de 554 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Biliard Blitz cu 9 Bile

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: bile biliard blitz, bile jocuri, biliard, biliard blitz 3, biliard blitz 3 joc, biliard cu bile, biliard joc, biliard jocuri, joc biliard, joc biliard blitz 3, joc cu bile biliard, jocuri biliard, jocuri biliard blitz, jocuri biliard cu bile, jocuri cu bile, jocuri cu bile cu biliard, jocuri cu biliard, jocuri distractive cu bile, jocuri distractive cu biliard, jocuri gratis cu bile, jocuri gratis cu biliard, jocuri noi cu bile, jocuri noi cu biliard, jocuri online cu bile, jocuri online cu biliard, jocuri pentru copii cu bile, jocuri pentru copii cu biliard

Biliard Blitz cu 9 Bile

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Biliard Blitz cu 9 Bile

Biliard cu Smilies...

Biliard cu Smilies

Biliard Realist

Biliard Realist

Sheep Pool biliard...

Sheep Pool biliard

Biliard Blitz

Biliard Blitz

Straight Biliard

Straight Biliard

Biliard pe Terenul ...

Biliard pe Terenul de Fotbal

Real pool online

Real pool online

Skill Jam

Skill Jam

3D Biliard

3D Biliard

Shock Pool

Shock Pool

Biliard Deluxe

Biliard Deluxe

Pool Jam

Pool Jam

Biliard Golf

Biliard Golf

Revolutia Biliardul...

Revolutia Biliardului Exploziv

Campioni la Biliard...

Campioni la Biliard cu 8 Bile

Pub Snooker

Pub Snooker

Penthouse Biliard

Penthouse Biliard

Biliard Intre Peret...

Biliard Intre Pereti

Biliard Rapid

Biliard Rapid

Biliard Extrem Zuma...

Biliard Extrem Zuma


Mai multe despre jocul Biliard Blitz cu 9 Bile
Jocul Biliard Blitz cu 9 Bile face parte din categoria de Jocuri de Biliard si a fost jucat ultima oara in data de 26.03.2019 02:16.
Jocul Biliard Blitz cu 9 Bile a fost adaugat in data de 02.09.2014 10:20 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 554 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?