Biliard Blitz cu 9 Bile - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Biliard Blitz cu 9 Bile Descriere Joc: Va invitam sa jucati un nou joc de biliard care va fi pe placul tuturor copiilor pentru ca in acest joc vor invata sa joace biliard si cei care nu au mai jucat pana acum acest joc. Jopcul de astazi este cu 9 bile pe care le aveti de introdus in gaurile de la masa in ordinea in care va sunt afisate in partea dreapta, ordine pe care sa o respectati pentru a putea introduce toate bilele pe rand pentru a castiga. La inceputul jocului va veti alege caracterul de joc dupa care veti trece la pasul urmator cand veti alege si oponentul cu care sa jucati, pentru inceput nu veti putea alege decat pe cel care va este deblocat iar pe parcurs, in timp ce veti castiga nivel dupa nivel vi se vor debloca si altii care vor fi din ce in ce mai buni la joc. Tot ce aveti de facut este sa castigati nivel dupa nivel introducand cat mai multe bile sau macar pe ultimele ca sa puteti avansa intr-un nou nivel. Jocul este foarte distractiv si suntem siguri ca o sa va placa mult si il veti juca cu drag de fiecare data. Dati tot ce puteti si fiti din ce in ce mai buni la jocurile noastre de biliard!
Jocul Biliard Blitz cu 9 Bile a fost adaugat in data de 02.09.2014 10:20, fost jucat pana acum de un numar de 400 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Biliard Blitz cu 9 Bile

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: bile biliard blitz, bile jocuri, biliard, biliard blitz 3, biliard blitz 3 joc, biliard cu bile, biliard joc, biliard jocuri, joc biliard, joc biliard blitz 3, joc cu bile biliard, jocuri biliard, jocuri biliard blitz, jocuri biliard cu bile, jocuri cu bile, jocuri cu bile cu biliard, jocuri cu biliard, jocuri distractive cu bile, jocuri distractive cu biliard, jocuri gratis cu bile, jocuri gratis cu biliard, jocuri noi cu bile, jocuri noi cu biliard, jocuri online cu bile, jocuri online cu biliard, jocuri pentru copii cu bile, jocuri pentru copii cu biliard

Biliard Blitz cu 9 Bile

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Biliard Blitz cu 9 Bile

Biliard Francez

Biliard Francez

Pocket Biliard

Pocket Biliard

Biliard cu Masini

Biliard cu Masini

Fulger Biliard

Fulger Biliard

Ping Pong Biliard

Ping Pong Biliard

Biliard master pro...

Biliard master pro

Biliard Liber

Biliard Liber

Straight Biliard

Straight Biliard

Biliardul Culorilor...

Biliardul Culorilor

Super Biliard

Super Biliard

Biliard in 2

Biliard in 2

Biliard Plunk

Biliard Plunk

Biliard Intre Peret...

Biliard Intre Pereti

Biliard Doyu cu 8 B...

Biliard Doyu cu 8 Bile

Biliard pe Tabla de...

Biliard pe Tabla de Sah

Goosy Biliard

Goosy Biliard

Biliard in Spatiu

Biliard in Spatiu

Biliard pentru copi...

Biliard pentru copii

Viral Biliard

Viral Biliard

Biliard Mini

Biliard Mini


Mai multe despre jocul Biliard Blitz cu 9 Bile
Jocul Biliard Blitz cu 9 Bile face parte din categoria de Jocuri de Biliard si a fost jucat ultima oara in data de 18.04.2018 19:45.
Jocul Biliard Blitz cu 9 Bile a fost adaugat in data de 02.09.2014 10:20 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 400 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?