Biliard 2in1 - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Biliard 2in1 Descriere Joc: Pentru iubitorii jocurilor de biliard avem bucuria sa va oferim un joc nou din aceasta categorie in care aveti posibilitatea sa jucati acest joc in doua moduri. Acest joc nu este deloc unul simplu ci va aduce in plus multe surprize pe care nu le-ati mai intalnit in jocurile noastre anterioare, asa ca merita sa intrati in joc si sa il jucati ca sa va distrati. Acest joc va ofera posibilitatea sa il jucati in doi alaturi de un prieten ca distractia sa fie mai mare. Tot ce aveti de facut in noul joc este sa dati fiecare cu mouse-ul ca sa introduceti bilele in gaura. Jocul de astazi se poate juca in doua feluri diferite, modul obisnuit numit si cel cu 8 bile, unde fiecare jucator are de introdus in gauri bilele care ii revin in urma loviturilor in numar de 7 bileiar la final pe cea neagra. Pentru a castiga trebuie sa le introduceti voi primii inaintea adversarului. Al doilea mod se joaca in felul urmator fiecare dintre voi poate baga bilele in orice ordine iar cel care va castiga este cel care reuseste sa introduca primul cele 8 bile. Intrati in joc si distrati-va cu cel mai nou joc de biliard!
Jocul Biliard 2in1 a fost adaugat in data de 24.08.2014 09:49, fost jucat pana acum de un numar de 498 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Biliard 2in1

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: biliard, biliard joc, biliard jocuri, joc biliard, jocuri biliard in 2 moduri, jocuri biliard in 2 persoane, jocuri biliard pentru 2 copii, jocuri cu biliard, jocuri distractive cu biliard, jocuri distractive in 2 persoane, jocuri distractive pentru 2 copii, jocuri gratis cu biliard, jocuri gratis in 2 persoane, jocuri gratis pentru 2 copii, jocuri in 2 persoane, jocuri noi cu biliard, jocuri noi in 2 persoane, jocuri noi pentru 2 copii, jocuri online cu biliard, jocuri online in 2 persoane, jocuri online pentru 2 copii, jocuri pentru copii biliard, jocuri pentru copii in 2, jocuri pentru doi copii

Biliard 2in1

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Biliard 2in1

Biliard Golf

Biliard Golf

Biliard Simplu

Biliard Simplu

Biliard Blitz

Biliard Blitz

Biliard Fulgerator...

Biliard Fulgerator

Plunk Biliard

Plunk Biliard

Biliard Distractiv ...

Biliard Distractiv in Doi

Biliard Mini

Biliard Mini

Biliard pe Terenul ...

Biliard pe Terenul de Fotbal

9 Ball Quick Fire P...

9 Ball Quick Fire Pool

Straight Biliard

Straight Biliard

Biliard Liber

Biliard Liber

Crazy Pool 2

Crazy Pool 2

Shock Pool

Shock Pool

Biliard Francez

Biliard Francez

Real pool online

Real pool online

Biliard Rapid

Biliard Rapid

Pockits Biliard

Pockits Biliard

Penthouse Biliard

Penthouse Biliard

Ultimate Billiards...

Ultimate Billiards

Biliard in 2 persoa...

Biliard in 2 persoane


Mai multe despre jocul Biliard 2in1
Jocul Biliard 2in1 face parte din categoria de Jocuri de Biliard si a fost jucat ultima oara in data de 21.10.2018 01:07.
Jocul Biliard 2in1 a fost adaugat in data de 24.08.2014 09:49 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 498 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?