Bibi si Tina Show cu Cai - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Bibi si Tina Show cu Cai Descriere Joc: Prietenele voastre indragite Bibi si Tina va invita astazi sa participati la un show de cai frumos aranjati care vor defila in fata voastra. Jocul de astazi Bibi si Tina Show cu Cai este un joc tare distractiv de imbracat in care tot ce aveti de facut este sa imbracati fiecare cal dupa imaginea care va este afisata in partea dreapta. Cel mai bine este sa porniti de sus in jos si sa aplicati calului ceea ce trebuie sa poarte asa cum va este aratat in imagine. Daca ati terminat de echipat calul apasati butonul de jos si veti primi un alt cal pe care de asemeni trebuie sa-l echipati corespunzator. Incercati sa echipati cat mai multi cai in timpul care va este acordat de catre joc si strangeti cat mai multe puncte ca sa va situati printre cei mai buni jucatori. Bibi si Tina vor fi tare multumite de treaba voastra ca le veniti in ajutor la imbracatul cailor pentru spectacol!
Jocul Bibi si Tina Show cu Cai a fost adaugat in data de 20.03.2014 23:47, fost jucat pana acum de un numar de 5482 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 36 ori, iar media rezultata este de 3.63889 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Bibi si Tina Show cu Cai

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: bibi si tina, bibi si tina 2014, bibi si tina frumoase, bibi si tina noi, bibi si tina online, dress up, joc de imbracat online, joc de imbracat pentru fete, jocuri bibi si tina 2014, jocuri bibi si tina de imbracat, jocuri bibi si tina etaleaza caii, jocuri bibi si tina frumoase, jocuri bibi si tina imbraca caii, jocuri bibi si tina la concurs d cai, jocuri bibi si tina noi, jocuri bibi si tina online, jocuri bibi si tina show de moda, jocuri bibi si tina spectacol cu cai, jocuri cu bibi, jocuri cu bibi si tina, jocuri cu bibi si tina gratuite, jocuri cu cai, jocuri cu cai 2014, jocuri cu cai de indemanare, jocuri cu cai online, jocuri de imbracat, jocuri de imbracat cai, jocuri de indemanare, jocuri dress up, jocuri spctacol cu cai, noi jocuri cu bibi si tina concurs de cai

Bibi si Tina Show cu Cai

Publicitate/Ads



Jocuri Asemanatoare Bibi si Tina Show cu Cai

Joc cai curse

Joc cai curse

Cai la Sareta

Cai la Sareta

Curse cu ponei

Curse cu ponei

Calul de la ferma

Calul de la ferma

Joc de calarit

Joc de calarit

Barbie cu cai

Barbie cu cai

Barbie si Cursele d...

Barbie si Cursele de Cai

Bibi si Tina Show c...

Bibi si Tina Show cu Cai

Calul care fuge

Calul care fuge

Ponei si cai

Ponei si cai

Barbie si Calul

Barbie si Calul

Anna Are Grija de C...

Anna Are Grija de Calul ei Regal

Aventuri cu ponei

Aventuri cu ponei

Ferma de Cai

Ferma de Cai

Gaseste Calul

Gaseste Calul

In Urmarire cu Calu...

In Urmarire cu Calul Maximus

Anna si Caii de la ...

Anna si Caii de la Ferma

Curse de Cai cu Bar...

Curse de Cai cu Barbie

Curse cai pe nisip...

Curse cai pe nisip

Saruturi cu Cai

Saruturi cu Cai


Mai multe despre jocul Bibi si Tina Show cu Cai
Jocul Bibi si Tina Show cu Cai face parte din categoria de Jocuri cu Cai si a fost jucat ultima oara in data de 26.03.2019 02:11.
Jocul Bibi si Tina Show cu Cai a fost adaugat in data de 20.03.2014 23:47 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 5482 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?