Benjeweled Minecraft - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Benjeweled Minecraft Descriere Joc: Vrem sa va oferim un nou joc cu personajul Minecraft care vrea sa va incante cu ce are mai frumos ca voi sa va jucati si sa va distrati alaturi de noi. In jocul de astazi veti avea parte de un joc din categoria bejeweled in care veti avea de spart cat mai multe diamante pentru care veti aduna cat mai multe puncte. Stim cat de buni sunteti la jocurile noastre bejeweled si cat de rapid reusiti sa grupati diamantele colorate ca sa le eliminati. Tot ce aveti de facut este sa grupati minim trei sau mai multe diamante de acelasi fel ca sa le puteti elimina si pentru fiecare eliminare veti primi un anumit numar de puncte. In acest joc aveti la dispozitie doar cinci minute in care sa eliminati diamantele si in care sa adunati punctajul care ar putea sa va ridice in fruntea clasamentului jucatorilor celor mai buni. Jocurile de acest tip sunt jocuri de logica in care trebuie sa gasiti cele mai bune combinatii in care sa faceti eliminarile ca sa strangeti la final un scor cat mai mare. Dati start noului joc de astazi si eliminati cat mai multe diamante colorate!
Jocul Benjeweled Minecraft a fost adaugat in data de 21.10.2014 08:05, fost jucat pana acum de un numar de 48 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Benjeweled Minecraft

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: bejeweled, bejeweled 2014, bejeweled pentru copii, joculete 2014, joculete 2014 bejeweled, joculete 3d, joculete 3d minecraft, joculete bejeweled, joculete bejeweled minecraft, joculete bejeweled pentru copii , joculete distractive, joculete distractive minecraft, joculete gratis, joculete gratis minecraft, joculete kid, joculete kids, joculete kids minecraft, joculete minecraft 2014, joculete minecraft 3d, joculete minecraft pentru copii, joculete noi, joculete noi bejeweled, joculete noi bejeweled minecraft, joculete noi minecraft, joculete online, joculete online bejeweled, joculete online minecraft, joculete online minecraft bejeweled, minecraft, minecraft bejeweled, minecraft bejeweled 2014, minecraft online

Benjeweled Minecraft

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Benjeweled Minecraft

Gold Miner in 2

Gold Miner in 2

Aduna Diamantele cu...

Aduna Diamantele cu Shine si Shimmer

Bejeweled cu Pietre...

Bejeweled cu Pietre Pretioase si Diamante

ICarly si Ursuletii...

ICarly si Ursuletii Gummy Bejeweled

Marie si Diamantele...

Marie si Diamantele

Polly Pocket Bejewe...

Polly Pocket Bejeweled

Bejeweled Puzzle

Bejeweled Puzzle

Legaturi intre diam...

Legaturi intre diamante

Halloween Bejeweled...

Halloween Bejeweled

Diamante nepretuite...

Diamante nepretuite

Diamante superbe

Diamante superbe

Oua de Dinozaur Bej...

Oua de Dinozaur Bejeweled

Galactic Gems 2 Del...

Galactic Gems 2 Deluxe

Bomboane Corner Bej...

Bomboane Corner Bejeweled

Printesa Cenusareas...

Printesa Cenusareasa Bejeweled

1001 de diamante

1001 de diamante

Ploaia cu Bomboane ...

Ploaia cu Bomboane Bejeweled

Diamante Bejeweled...

Diamante Bejeweled

Bejeweled Noua Fron...

Bejeweled Noua Frontiera Galactica

Grupeaza Cuburile C...

Grupeaza Cuburile Colorate


Mai multe despre jocul Benjeweled Minecraft
Jocul Benjeweled Minecraft face parte din categoria de Jocuri cu Diamante si a fost jucat ultima oara in data de 16.08.2017 12:44.
Jocul Benjeweled Minecraft a fost adaugat in data de 21.10.2014 08:05 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 48 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?