Benjeweled Minecraft - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Benjeweled Minecraft Descriere Joc: Vrem sa va oferim un nou joc cu personajul Minecraft care vrea sa va incante cu ce are mai frumos ca voi sa va jucati si sa va distrati alaturi de noi. In jocul de astazi veti avea parte de un joc din categoria bejeweled in care veti avea de spart cat mai multe diamante pentru care veti aduna cat mai multe puncte. Stim cat de buni sunteti la jocurile noastre bejeweled si cat de rapid reusiti sa grupati diamantele colorate ca sa le eliminati. Tot ce aveti de facut este sa grupati minim trei sau mai multe diamante de acelasi fel ca sa le puteti elimina si pentru fiecare eliminare veti primi un anumit numar de puncte. In acest joc aveti la dispozitie doar cinci minute in care sa eliminati diamantele si in care sa adunati punctajul care ar putea sa va ridice in fruntea clasamentului jucatorilor celor mai buni. Jocurile de acest tip sunt jocuri de logica in care trebuie sa gasiti cele mai bune combinatii in care sa faceti eliminarile ca sa strangeti la final un scor cat mai mare. Dati start noului joc de astazi si eliminati cat mai multe diamante colorate!
Jocul Benjeweled Minecraft a fost adaugat in data de 21.10.2014 11:05, fost jucat pana acum de un numar de 476 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Benjeweled Minecraft

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: bejeweled, bejeweled 2014, bejeweled pentru copii, joculete 2014, joculete 2014 bejeweled, joculete 3d, joculete 3d minecraft, joculete bejeweled, joculete bejeweled minecraft, joculete bejeweled pentru copii , joculete distractive, joculete distractive minecraft, joculete gratis, joculete gratis minecraft, joculete kid, joculete kids, joculete kids minecraft, joculete minecraft 2014, joculete minecraft 3d, joculete minecraft pentru copii, joculete noi, joculete noi bejeweled, joculete noi bejeweled minecraft, joculete noi minecraft, joculete online, joculete online bejeweled, joculete online minecraft, joculete online minecraft bejeweled, minecraft, minecraft bejeweled, minecraft bejeweled 2014, minecraft online

Benjeweled Minecraft

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Benjeweled Minecraft

Diamante egiptene

Diamante egiptene

Bejeweled in Jungla...

Bejeweled in Jungla

Diamante nepretuite...

Diamante nepretuite

Bejeweled Galactic...

Bejeweled Galactic

Diego Comoara cu Di...

Diego Comoara cu Diamante

Lolirock Bejeweled...

Lolirock Bejeweled

Potriveste Diamante...

Potriveste Diamantele

Craiasa Zapezii Eli...

Craiasa Zapezii Elibereaza Animalele

Bejeweled Minecraft...

Bejeweled Minecraft 2

Marie Recupereaza D...

Marie Recupereaza Diamantele

Bejeweled cu Pietre...

Bejeweled cu Pietre Pretioase si Diamante

Piticul si Drumul c...

Piticul si Drumul cu Diamante

Wall-e Bejeweled cu...

Wall-e Bejeweled cu Roboti

Bejeweled cu Vietat...

Bejeweled cu Vietati Marine 2

Micul meu Ponei Bej...

Micul meu Ponei Bejeweled

Diamante pretioase...

Diamante pretioase

Jessie Vizita in Or...

Jessie Vizita in Oras Bejeweled

Aduna Diamantele di...

Aduna Diamantele din Mare

Benjeweled cu Dracu...

Benjeweled cu Draculaura

Bejeweled Noua Fron...

Bejeweled Noua Frontiera Galactica


Mai multe despre jocul Benjeweled Minecraft
Jocul Benjeweled Minecraft face parte din categoria de Jocuri cu Diamante si a fost jucat ultima oara in data de 12.12.2018 15:22.
Jocul Benjeweled Minecraft a fost adaugat in data de 21.10.2014 11:05 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 476 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?