Benjeweled cu Draculaura - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Benjeweled cu Draculaura Descriere Joc: Nu putea sa lipseasca din lista de jocuri fetele de la Monster High care au mereu cate un joc surpriza pentru voi ca sa va distrati de minune alaturi de ele cat mai mult timp. In jocul de astazi veti fi alaturi de Draculaura care v-a pregatit un joc bejeweled in care aveti de eliminat cat mai multe diamante ca sa adunati un punctaj cat mai mare. Noi stim cat de buni sunteti la jocul nostru de tip bejeweled asa ca si de aceasta data va veti descurca minunat. Tot ce aveti de facut in joc este sa grupati diamante de acealasi fel, minim trei sau mai multe, ca sa le puteti elimina si sa adunati un anumit numar de puncte. In joc trebuie sa va miscati repede si sa le grupati ca sa eliminati un numar cat mai mare. Fiti foarte atenti sa nu ajungeti in imposibilitatea de a mai face eliminari pentru ca atunci veti pierde si veti fi nevoiti sa o luati de la capat. In acest joc aveti un timp limitat in care sa sa adunati un numar mare de puncte asa ca straduiti-va cat mai bine ca sa va numarati printre cei mai buni jucatori. Distrati-va astazi alaturi de noi cu noul joc bejeweled cu Draculaura!
Jocul Benjeweled cu Draculaura a fost adaugat in data de 17.11.2014 10:40, fost jucat pana acum de un numar de 258 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Benjeweled cu Draculaura

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: bebelusul monster high, bebelusul monster high la medic, bejelewed draculaura online, bejeweled, bejeweled cu draculaura, bejeweled monster high, draculara bejeweled, jocuri 2015 bejeweled, jocuri bejeweled, jocuri bejeweled pentru copii, jocuri cu monster high, jocuri monster high 2015, jocuri monster high frumoase, jocuri monster high noi, jocuri monster high online, jocuri noi bejeweled, jocuri online bejeweled, monster high, monster high 2015, monster high bejewled, monster high frumoase, monster high la doctor, monster high la medic, monster high noi, monster high online, monster high probleme cu nasul

Benjeweled cu Draculaura

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Benjeweled cu Draculaura

Bejeweled Galactic...

Bejeweled Galactic

Bejeweled cu Bule d...

Bejeweled cu Bule de Apa

Pinguinii si diaman...

Pinguinii si diamantele

Mina de aur

Mina de aur

Bejeweled cu Vietat...

Bejeweled cu Vietati Marine 3

Sina Mortii din Min...

Sina Mortii din Mina

Bomboane Corner Bej...

Bomboane Corner Bejeweled

Diamante din jungla...

Diamante din jungla

Bejeweled cu Vietat...

Bejeweled cu Vietati Marine 2

Bejeweled Diamante ...

Bejeweled Diamante Magice

Wall-e Bejeweled cu...

Wall-e Bejeweled cu Roboti

Shimmer si Shine si...

Shimmer si Shine si Cursa cu Diamante

1001 de diamante

1001 de diamante

Gold Miner in 2

Gold Miner in 2

Regina Zapezii Beje...

Regina Zapezii Bejeweled

Diamante in jungla...

Diamante in jungla

Diamante misterioas...

Diamante misterioase

Zoe si Familia Beje...

Zoe si Familia Bejeweled

Furby Dansatori Bej...

Furby Dansatori Bejeweled

Mina de nestemate

Mina de nestemate


Mai multe despre jocul Benjeweled cu Draculaura
Jocul Benjeweled cu Draculaura face parte din categoria de Jocuri cu Diamante si a fost jucat ultima oara in data de 23.05.2018 22:24.
Jocul Benjeweled cu Draculaura a fost adaugat in data de 17.11.2014 10:40 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 258 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?