Bejeweled Minecraft 2 - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Bejeweled Minecraft 2 Descriere Joc: V-am obisnuit sa va oferim cate un joc nou cu personaje minecraft pe care sa le jucati si sa va distrati cat mai mult alaturi de noi cu jocurile voastre preferate. Iata ca va aducem astazi a doua varianta a jocului cu bejeweled pe care sa il jucati si sa adunati cat mai multe puncte. Tot ce aveti de facut este sa asezati piesele in asa fel ca sa le puteti elimina si anume sa le grupati minim trei sau mai multe de acelasi fel ca ele sa dispara si voi sa adunati cat mai multe puncte. Piesele din joc sunt imagini cu personajele minecraftle atat din cele pozitive cat si din cele negative pe care sa le grupati pentru a elimina cat mai multe dintre ele. Jocul nu este impartit pe nivele insa puteti incerca sa adunati cel mai bun record de pana acum la acest joc de bejeweled. Veti finaliza jocul in momentul in care nu veti mai ave posibilitati de grupare si eliminare. Credem ca o sa va distrati de minune cu noul nostru joc de astazi ca sa fiti cei mai buni la adunat puncte. Distrati-va alaturi de noi cu noul joc bejeweled!
Jocul Bejeweled Minecraft 2 a fost adaugat in data de 23.10.2014 21:24, fost jucat pana acum de un numar de 398 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 3 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Bejeweled Minecraft 2

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: bejeweeld 2 cu minecraft, bejeweled, jocuri 2014 bejeweled, jocuri 3d minecraft, jocuri bejeweled, jocuri bejeweled minecraft, jocuri bejeweled pentru copii, jocuri distractive minecraft, jocuri gratis minecraft, jocuri kids minecraft, jocuri minecraft 2014, jocuri minecraft 3d, jocuri minecraft bejeweled 2, jocuri minecraft pentru copii, jocuri noi bejeweled, jocuri noi bejeweled 2 minecraft, jocuri noi bejeweled minecraft, jocuri noi minecraft, jocuri online bejeweled, jocuri online minecraft, jocuri online minecraft bejeweled, minecraft, minecraft bejeweled, minecraft bejeweled 2014, minecraft online

Bejeweled Minecraft 2

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Bejeweled Minecraft 2

Polly Pocket Bejewe...

Polly Pocket Bejeweled

Micul meu Ponei Bej...

Micul meu Ponei Bejeweled

Goana Dupa Diamante...

Goana Dupa Diamante cu Perechea de Regi

Cautatorul de diama...

Cautatorul de diamante

Aduna Diamante cu F...

Aduna Diamante cu Foc si Gheata

Elimina Inghetatele...

Elimina Inghetatele potrivite

Mina cu diamante

Mina cu diamante

Diamante in ocean

Diamante in ocean

Galactic Bejeweled...

Galactic Bejeweled

Mina de nestemate

Mina de nestemate

Bejeweled Puzzle

Bejeweled Puzzle

Diamante superbe

Diamante superbe

Furby Dansatori Bej...

Furby Dansatori Bejeweled

Bomboane Corner Bej...

Bomboane Corner Bejeweled

Frozen Elsa Bejewel...

Frozen Elsa Bejeweled

Mina de aur

Mina de aur

1001 Arabian Nights...

1001 Arabian Nights

Diamante speciale

Diamante speciale

Equestria Bejeweled...

Equestria Bejeweled

Gold Miner in 2

Gold Miner in 2


Mai multe despre jocul Bejeweled Minecraft 2
Jocul Bejeweled Minecraft 2 face parte din categoria de Jocuri cu Diamante si a fost jucat ultima oara in data de 21.10.2018 01:19.
Jocul Bejeweled Minecraft 2 a fost adaugat in data de 23.10.2014 21:24 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 398 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?