Bejeweled cu Bomboane Delicioase - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Bejeweled cu Bomboane Delicioase Descriere Joc: Stim cat de mut indragiti jocurile noastre in care aveti cat mai multe piese de eliminat ca sa adunati un punctaj cat mai mare. Printre aceste jocuri se numara si cele de tip bejeweled in care aveti diferite tipuri de piese pe cafre sa le potriviti in asa fel ca sa le eliminati. De aceasta data va veti juca cu bomboane, preferatele multora dintre voi, si veti avea ceva de furca cu ele ca sa le grupati minim trei sau mai multe de acelasi fel pentru a le putea elimina. Jocul de astazi este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti de eliminat un anumit numar de bomboane ca sa adunati puctajul care va este cerut la fiecare nivel ca sa puteti trece mai departe in joc. Incercati sa va miscati foarte repede ca sa grupati bomboanele pentru a le elimina ca sa adunati punctajul cerut inainte ca timpul care va este dat sa se scurga. Noi stim cat de buni sunteti la acest joc si sigur veti reusi in timp record sa adunati numarul de puncte cerut in cel mai scurt timp. Intrati in joc si distrati-va alaturi de noi eliminand bomboanele delicioase!
Jocul Bejeweled cu Bomboane Delicioase a fost adaugat in data de 13.12.2014 13:10, fost jucat pana acum de un numar de 615 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 5 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Bejeweled cu Bomboane Delicioase

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: bejeweled, bejeweled 2014, candy crush, candy crush 2014, candy crush jocuri 2014, candy crush jocuri noi, candy match online, jocuri 2014, jocuri bejeweled, jocuri bejeweled 2014, jocuri bejeweled bomboane, jocuri bejeweled frumoase, jocuri bejeweled noi, jocuri bejeweled online, jocuri bejeweled pentru copii, jocuri bejewelled, jocuri candy crush, jocuri candy crush facebook, jocuri candy crush online, jocuri cu candy crush, jocuri faceboob, jocuri indemanare, jocuri logice, jocuri noi bejeweled cu bomboane, jocuri pentru copii candy crush, online candy crush

Bejeweled cu Bomboane Delicioase

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Bejeweled cu Bomboane Delicioase

Bejeweled Puzzle

Bejeweled Puzzle

Bejeweled la Clubul...

Bejeweled la Clubul lui Mickey Mouse

Potriveste Diamante...

Potriveste Diamantele

Diamante in ocean

Diamante in ocean

Bejeweled in Jungla...

Bejeweled in Jungla

Ploaia cu Bomboane ...

Ploaia cu Bomboane Bejeweled 2

Candy Match

Candy Match

Cautatorul de diama...

Cautatorul de diamante

Zana in Mina Dupa D...

Zana in Mina Dupa Diamante

Bejeweled cu Vietat...

Bejeweled cu Vietati Marine 2

Doctorita Plusica B...

Doctorita Plusica Bejeweled

Bejeweled cu Pietre...

Bejeweled cu Pietre Pretioase si Diamante

Bejeweled Twist

Bejeweled Twist

Gold Miner in 2

Gold Miner in 2

Diamante speciale

Diamante speciale

Pinguinii si diaman...

Pinguinii si diamantele

Bejeweled Diamante ...

Bejeweled Diamante Magice

Pou Bejeweled

Pou Bejeweled

Bejeweled Dragon Ba...

Bejeweled Dragon Ball

Furby Dansatori Bej...

Furby Dansatori Bejeweled


Mai multe despre jocul Bejeweled cu Bomboane Delicioase
Jocul Bejeweled cu Bomboane Delicioase face parte din categoria de Jocuri cu Diamante si a fost jucat ultima oara in data de 18.01.2019 00:35.
Jocul Bejeweled cu Bomboane Delicioase a fost adaugat in data de 13.12.2014 13:10 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 615 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?