Baseball in Liga Distrugerilor - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Baseball in Liga Distrugerilor Descriere Joc: Jocul pe care il avem de oferit astazi, este un joc mai putin obisnuit pentru ca desi veti juca baseball veti lovi mingea in anumite cladiri sau masini pentru a le distruge. Nu stim daca este razbunare sau ce o fi, sa privim acest joc mai bine ca pe un antrenament iar cladirile din joc si masinile sunt de carton asa ca nu veti distruge absolut nimic ci pur si simplu va veti distra. Se pare ca jucatorul pe care il aveti in joc este foarte bun si foarte puternic insa are nevoie si de ajutorul vostru ca sa nimeriti din plin toate locurile care va sunt marcate pe ziduri sau masini, dar pentru asta trebuie sa stabiliti cat mai bine puterea din bara de jos care se tot misca ca sa puteti nimeri fiecare punct marcat. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti cate o noua misiune de indeplinit cu succes ca sa daramati zidul complet pentru a trece mai departe in joc. Fiti foarte atenti pentru ca fiecare nivel este cronometrat si trebuie sa terminati de demolat inainte ca timpul sa expire. Intrati in joc alaturi de sportivul vostru de baseball si faceti cat mai multe demolari!
Jocul Baseball in Liga Distrugerilor a fost adaugat in data de 01.12.2014 23:27, fost jucat pana acum de un numar de 490 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul si tasta space ca sa jucati jocul Baseball in Liga Distrugerilor

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: baseball, baseball cu demolatorul, baseball jocuri distractive, demolari, demolari online joc, demolatorul, demolatorul joc, jcouri pentru copii cu baseball, jocuri baseball online, jocuri cu baseball, jocuri cu baseball de demolat, jocuri cu baseball de distrus, jocuri cu demolari, jocuri cu demolari online, jocuri cu demolatorul, jocuri cu sport, jocuri cu sport online, jocuri de demolat, jocuri de demolat cu baseball, jocuri de distrus, jocuri gratis cu baseball, jocuri sportive, sport online, sport online baseball

Baseball in Liga Distrugerilor

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Baseball in Liga Distrugerilor

Olimpiada campionil...

Olimpiada campionilor

Cursa skateboard

Cursa skateboard

Snowboard Freestyle...

Snowboard Freestyle

Box pe Zapada

Box pe Zapada

Scheme cu mingea

Scheme cu mingea

Mowgli si Tigrul la...

Mowgli si Tigrul la Box

Drift 3 cu Masina

Drift 3 cu Masina

Shrek cu Skateboard...

Shrek cu Skateboardul

Regele K.O.

Regele K.O.

Curse pe Snowboard ...

Curse pe Snowboard cu Naruto

Campionatul de golf...

Campionatul de golf

Box Turneul Mondial...

Box Turneul Mondial

Tenis de masa

Tenis de masa

Campionul la basche...

Campionul la baschet

Clubul Celebritatil...

Clubul Celebritatilor la Box

Volei 3D

Volei 3D

Snowboard pe zapada...

Snowboard pe zapada

Box Brasil

Box Brasil

Strumful la Surf

Strumful la Surf

Baseball in Parcare...

Baseball in Parcare


Mai multe despre jocul Baseball in Liga Distrugerilor
Jocul Baseball in Liga Distrugerilor face parte din categoria de Jocuri Sport si a fost jucat ultima oara in data de 29.10.2020 21:26.
Jocul Baseball in Liga Distrugerilor a fost adaugat in data de 01.12.2014 23:27 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 490 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?