Barca Feribot de Parcat - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Barca Feribot de Parcat Descriere Joc: Daca sunteti amatori de jocuri cu barci astazi aveti ocazia sa va si jucati cu ele incercand sa le conduceti cat mai bine pe apa ca sa le duceti la locul lor de parcare. Suntem siguri ca o sa va placa foarte mult acest nou joc si il veti juca cu mare drag. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti cate o misiune de indeplinit si anume sa adunati comorile de deasupra apei dupa care vi se va deschide micul golf ca sa intrati cu feribotul in port ca sa descarcati aurul folosind tasta Z, de aici veti porni spre locul de parcare unde va trebui sa va pozitionati corect feribotul ca sa incheiati misiunea cu succes si sa puteti trece mai departe la un alt nivel. Incercati sa conduceti feribotul cat mai bine fara sa il loviti de alte barci sau obstacole ca sa nu pierdeti din viata si sa avet o barca intacta la finalul fiecarei misiuni. Cu fiecare misiune incheiata cu succes veti avea si un punctaj pe masura. Fiti cei mai buni la condus barci si faceti-va treaba la fiecare nivel cum nu se poate mai bine!
Jocul Barca Feribot de Parcat a fost adaugat in data de 24.01.2015 13:50, fost jucat pana acum de un numar de 554 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 2 ori, iar media rezultata este de 3 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti ca sa jucati jocul Barca Feribot de Parcat

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: joc 2015, joc 2015, joc 2015 cu barci, joc 2015 de parcat, joc cu barci, joc gratis, joc gratis cu barci, joc gratis de parcat, joc nou, joc nou cu barci, joc nou de parcat, joc online, joc online cu barci, joc online de parcat, joc pentru copii, joc pentru copii de parcat, jocuri 2015 de parcat, jocuri de parcat, jocuri gratis, jocuri gratis de parcat, jocuri noi, jocuri noi de parcat, jocuri onlin de parcat, jocuri online, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii cu barci, jocuri pentru copii de parcat, oc de parcat

Barca Feribot de Parcat

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Barca Feribot de Parcat

Lupte corabii pirat...

Lupte corabii pirati

Ancoreaza Barca

Ancoreaza Barca

Curse cu Barca Ratu...

Curse cu Barca Ratusca

Vapoare cu piarti

Vapoare cu piarti

Piratul

Piratul

Cursa Barcilor cu M...

Cursa Barcilor cu Motor

Vasul de croaziera...

Vasul de croaziera

Curse Extreme pe Ra...

Curse Extreme pe Rau cu Barci

Gondola Din Venetia...

Gondola Din Venetia

Taxiul de pe Apa in...

Taxiul de pe Apa in Venetia

Vapoare de parcat

Vapoare de parcat

Caiacul pe Apa

Caiacul pe Apa

Ancoreaza Iahtul

Ancoreaza Iahtul

Parcheaza Iahtul pe...

Parcheaza Iahtul pe Apa

Docul cu vapoare

Docul cu vapoare

vaporul de marfa

vaporul de marfa

Curse vapoare pirat...

Curse vapoare pirati

Vaporul naufragiat...

Vaporul naufragiat

Parcheaza vapoare

Parcheaza vapoare

Aduna Comori cu Vap...

Aduna Comori cu Vaporul


Mai multe despre jocul Barca Feribot de Parcat
Jocul Barca Feribot de Parcat face parte din categoria de Jocuri cu Vapoare si a fost jucat ultima oara in data de 19.04.2019 01:42.
Jocul Barca Feribot de Parcat a fost adaugat in data de 24.01.2015 13:50 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 554 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?