Barca cu Motor pe Apa - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Barca cu Motor pe Apa Descriere Joc: Ne bucuram sa va aducem astazi un joc nou cu barci, care sunt preferatele voastre, in care veti avea de indeplinit unele misiuni importante pe care sa le duceti cu bine pana la capat. Tot ce aveti de facut in jocul nostru de astazi, este sa conduceti barca spre locul in care trebuie sa ajungeti si anume la anumite barci, vapoare, sa salvati oameni si multe alte misiuni pe care sa le impliniti cu succes. Ca sa stiti ce misiune aveti de indeplinit, trebuie sa analizati harta in care vi se arata in ce punct sa ajungeti ca sa va ghidati barca spre directia corecta pentru a ajunge sa va impliniti misiunea ceruta. Incercati sa nu va loviti barca de obstacole ca sa nu o avariati pentru ca este foarte scumpa si aveti nevoie de ea pentru ca nu scapati foarte usor de treaba avand din ce in ce mai multe misiuni de indeplinit odata ce inaintati in joc. Noi credem ca o sa va descurcati de minune si veti conduce barca de fiecare data corect spre punctele cerute ca sa va dovediti foarte buni!
Jocul Barca cu Motor pe Apa a fost adaugat in data de 27.01.2015 12:03, fost jucat pana acum de un numar de 532 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 5 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti ca sa jucati jocul Barca cu Motor pe Apa

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jco pentru copii 2015, joc 2015, joc 2015 cu barci, joc 2015 online, joc gratis, joc gratis 2015, joc gratis cu barci, joc nou, joc nou cu barci, joc nou gratis, joc onine gratis, joc online, joc online cu barci, joc online pentru copii, joc pentru copii, joc pentru copii 2015, joc pentru copii cu barci, joc pentru copii gratis, jocuri 2015, jocuri 2015 cu barci, jocuri gratis, jocuri gratis cu barci, jocuri noi, jocuri noi cu barci, jocuri noi gratis, jocuri online, jocuri online cu barci, jocuri pentru copii

Barca cu Motor pe Apa

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Barca cu Motor pe Apa

Barca pe Apa

Barca pe Apa

Curse cu Barci

Curse cu Barci

Barca cu Motor de P...

Barca cu Motor de Parcat

Vapoare de scufunda...

Vapoare de scufundat

Caiacul pe Apa

Caiacul pe Apa

Pirati in Cursa cu ...

Pirati in Cursa cu Corabii

Lupte corabii pirat...

Lupte corabii pirati

Vaporasul pe Rau

Vaporasul pe Rau

Aventura pe Amazon ...

Aventura pe Amazon cu Octonauts

Vapoare de lupta

Vapoare de lupta

Piratul Jack

Piratul Jack

Joc de sarutat in b...

Joc de sarutat in barca

Ancoreaza Barcile C...

Ancoreaza Barcile Clasice

Puzzle cu vapoare

Puzzle cu vapoare

Cursa Barcilor de V...

Cursa Barcilor de Viteza

Vaporul naufragiat...

Vaporul naufragiat

Vaporul Scufundat

Vaporul Scufundat

Parcheaza vapoare

Parcheaza vapoare

Vapoare cu pirati

Vapoare cu pirati

Curse cu vaporasul...

Curse cu vaporasul


Mai multe despre jocul Barca cu Motor pe Apa
Jocul Barca cu Motor pe Apa face parte din categoria de Jocuri cu Vapoare si a fost jucat ultima oara in data de 06.07.2018 10:42.
Jocul Barca cu Motor pe Apa a fost adaugat in data de 27.01.2015 12:03 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 532 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?