Barca cu Motor pe Apa - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Barca cu Motor pe Apa Descriere Joc: Ne bucuram sa va aducem astazi un joc nou cu barci, care sunt preferatele voastre, in care veti avea de indeplinit unele misiuni importante pe care sa le duceti cu bine pana la capat. Tot ce aveti de facut in jocul nostru de astazi, este sa conduceti barca spre locul in care trebuie sa ajungeti si anume la anumite barci, vapoare, sa salvati oameni si multe alte misiuni pe care sa le impliniti cu succes. Ca sa stiti ce misiune aveti de indeplinit, trebuie sa analizati harta in care vi se arata in ce punct sa ajungeti ca sa va ghidati barca spre directia corecta pentru a ajunge sa va impliniti misiunea ceruta. Incercati sa nu va loviti barca de obstacole ca sa nu o avariati pentru ca este foarte scumpa si aveti nevoie de ea pentru ca nu scapati foarte usor de treaba avand din ce in ce mai multe misiuni de indeplinit odata ce inaintati in joc. Noi credem ca o sa va descurcati de minune si veti conduce barca de fiecare data corect spre punctele cerute ca sa va dovediti foarte buni!
Jocul Barca cu Motor pe Apa a fost adaugat in data de 27.01.2015 12:03, fost jucat pana acum de un numar de 481 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 5 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti ca sa jucati jocul Barca cu Motor pe Apa

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jco pentru copii 2015, joc 2015, joc 2015 cu barci, joc 2015 online, joc gratis, joc gratis 2015, joc gratis cu barci, joc nou, joc nou cu barci, joc nou gratis, joc onine gratis, joc online, joc online cu barci, joc online pentru copii, joc pentru copii, joc pentru copii 2015, joc pentru copii cu barci, joc pentru copii gratis, jocuri 2015, jocuri 2015 cu barci, jocuri gratis, jocuri gratis cu barci, jocuri noi, jocuri noi cu barci, jocuri noi gratis, jocuri online, jocuri online cu barci, jocuri pentru copii

Barca cu Motor pe Apa

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Barca cu Motor pe Apa

Vapoare de razboi

Vapoare de razboi

Aventura Backyardig...

Aventura Backyardigans

Incarca Vaporul

Incarca Vaporul

Vapoare Lego

Vapoare Lego

Vasul de croaziera...

Vasul de croaziera

Docul cu vapoare

Docul cu vapoare

Evadeaza cu Barca c...

Evadeaza cu Barca cu Motor

Cursa de Viteza cu ...

Cursa de Viteza cu Barci 3D

Parcheaza vapoare

Parcheaza vapoare

Docul de Yachturi

Docul de Yachturi

Barci Puternice de ...

Barci Puternice de Parcat

Curse cu Barci

Curse cu Barci

Ghideaza Traficul p...

Ghideaza Traficul pe Apa

La Limita Salvarii ...

La Limita Salvarii cu Barca

Barci de Viteza in ...

Barci de Viteza in Cursa

Ancoreaza Iahtul

Ancoreaza Iahtul

Curse vapoare pirat...

Curse vapoare pirati

Lupte corabii pirat...

Lupte corabii pirati

Barci pe Apa in Cur...

Barci pe Apa in Cursa

Barca Feribot de Pa...

Barca Feribot de Parcat


Mai multe despre jocul Barca cu Motor pe Apa
Jocul Barca cu Motor pe Apa face parte din categoria de Jocuri cu Vapoare si a fost jucat ultima oara in data de 18.04.2018 18:12.
Jocul Barca cu Motor pe Apa a fost adaugat in data de 27.01.2015 12:03 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 481 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?