Barca cu Motor pe Apa - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Barca cu Motor pe Apa Descriere Joc: Ne bucuram sa va aducem astazi un joc nou cu barci, care sunt preferatele voastre, in care veti avea de indeplinit unele misiuni importante pe care sa le duceti cu bine pana la capat. Tot ce aveti de facut in jocul nostru de astazi, este sa conduceti barca spre locul in care trebuie sa ajungeti si anume la anumite barci, vapoare, sa salvati oameni si multe alte misiuni pe care sa le impliniti cu succes. Ca sa stiti ce misiune aveti de indeplinit, trebuie sa analizati harta in care vi se arata in ce punct sa ajungeti ca sa va ghidati barca spre directia corecta pentru a ajunge sa va impliniti misiunea ceruta. Incercati sa nu va loviti barca de obstacole ca sa nu o avariati pentru ca este foarte scumpa si aveti nevoie de ea pentru ca nu scapati foarte usor de treaba avand din ce in ce mai multe misiuni de indeplinit odata ce inaintati in joc. Noi credem ca o sa va descurcati de minune si veti conduce barca de fiecare data corect spre punctele cerute ca sa va dovediti foarte buni!
Jocul Barca cu Motor pe Apa a fost adaugat in data de 27.01.2015 12:03, fost jucat pana acum de un numar de 294 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 5 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti ca sa jucati jocul Barca cu Motor pe Apa

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jco pentru copii 2015, joc 2015, joc 2015 cu barci, joc 2015 online, joc gratis, joc gratis 2015, joc gratis cu barci, joc nou, joc nou cu barci, joc nou gratis, joc onine gratis, joc online, joc online cu barci, joc online pentru copii, joc pentru copii, joc pentru copii 2015, joc pentru copii cu barci, joc pentru copii gratis, jocuri 2015, jocuri 2015 cu barci, jocuri gratis, jocuri gratis cu barci, jocuri noi, jocuri noi cu barci, jocuri noi gratis, jocuri online, jocuri online cu barci, jocuri pentru copii

Barca cu Motor pe Apa

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Barca cu Motor pe Apa

Barci de Viteza de ...

Barci de Viteza de Parcat

Pirati in Cursa cu ...

Pirati in Cursa cu Corabii

Batai cu pirati

Batai cu pirati

vaporul de marfa

vaporul de marfa

Curse Marine cu Bar...

Curse Marine cu Barci

Lupte corabii pirat...

Lupte corabii pirati

Barca cu Motor pe A...

Barca cu Motor pe Apa

Vaporul de coasta

Vaporul de coasta

Cursa de Viteza cu ...

Cursa de Viteza cu Barci 3D

Barca cu Motor de P...

Barca cu Motor de Parcat 2

Barcile de Condus

Barcile de Condus

Barci NYC de Parcat...

Barci NYC de Parcat

Ambarcatiuni de Cur...

Ambarcatiuni de Curse

Gondola Din Venetia...

Gondola Din Venetia

Docul de Yachturi

Docul de Yachturi

Aduna Comori cu Vap...

Aduna Comori cu Vaporul

Barci pe Apa in Cur...

Barci pe Apa in Cursa

Joc de sarutat in b...

Joc de sarutat in barca

Curse pe Rau

Curse pe Rau

Piratul Jack

Piratul Jack


Mai multe despre jocul Barca cu Motor pe Apa
Jocul Barca cu Motor pe Apa face parte din categoria de Jocuri cu Vapoare si a fost jucat ultima oara in data de 26.09.2017 16:40.
Jocul Barca cu Motor pe Apa a fost adaugat in data de 27.01.2015 12:03 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 294 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?