Barca cu Motor de Parcat - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Barca cu Motor de Parcat Descriere Joc: Sunt printre voi copii care sunt pasionati de barci de orice fel cu motor sau fara pentru ca ele va ajuta sa plutiti pe apa bucurandu-va de priveliste. In jocul de astazi veti avea din nou misiunea de a parca cat mai corect barca cu motor ca sa va impliniti cat mai bine misiunea data. Voi trebuie sa fiti foarte atenti cum o faceti pentru ca aveti si multe obstacole in calea ei de care sa o feriti sa se loveasca pentru ca atunci veti pierde din viata fiind nevoiti sa o luati de la inceput. Jocul de parcat barca cu motor de astazi este foarte asemanator cu jocurile cu parcat masini doar ca singura diferenta este ca aveti o barca si sunteti pe apa. Insa si aici misiunea voastra este sa adunati cat mai multe puncte incercand sa adunati si lazile cu aur si apoi sa va indreptati pe locul de parcare in pozitia corecta pentru a putea trece mai departe in joc. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti de parcat barca cat mai corect mereu intr-un alt loc ca sa puteti trece mai departe la un nou nivel. Fiti cat mai buni la condus barci si parcati bine de fiecare data!
Jocul Barca cu Motor de Parcat a fost adaugat in data de 26.01.2015 10:07, fost jucat pana acum de un numar de 219 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti sau tastele w,a,s,d ca sa jucati jocul Barca cu Motor de Parcat

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: joc 2015, joc 2015 cu barci, joc 2015 de parcat, joc cu barci, joc gratis, joc gratis cu barci, joc gratis de parcat, joc nou, joc online, joc online cu barci, joc online de parcat, joc pentru copii, joc pentru copii cu barci, joc pentru copii de parcat, jocuri 2015, jocuri 2015 de parcat, jocuri cu barci, jocuri gratis, jocuri gratis cu barci, jocuri gratis de parcat, jocuri noi, jocuri online, jocuri online cu barci, jocuri online de parcat, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii cu barci, jocuri pentru copii de parcat

Barca cu Motor de Parcat

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Barca cu Motor de Parcat

Vapoare de lupta

Vapoare de lupta

Curse pe Apa 3D

Curse pe Apa 3D

Aduna Comori cu Vap...

Aduna Comori cu Vaporul

Ancoreaza Barca

Ancoreaza Barca

Lupte vapoare

Lupte vapoare

Deplaseaza Caiacul ...

Deplaseaza Caiacul in Parcare

Parcheaza Iahtul pe...

Parcheaza Iahtul pe Apa

Vaporul naufragiat...

Vaporul naufragiat

Vapoare de parcat

Vapoare de parcat

Barca cu Motor pe A...

Barca cu Motor pe Apa

Barci Puternice de ...

Barci Puternice de Parcat

Vapoare cu piarti

Vapoare cu piarti

Barci de Salvare in...

Barci de Salvare in Forta

Aventura pe Amazon ...

Aventura pe Amazon cu Octonauts

Politia de la Paza ...

Politia de la Paza de Coasta

Pirati in Cursa cu ...

Pirati in Cursa cu Corabii

Evadeaza cu Barca c...

Evadeaza cu Barca cu Motor

Lupta Navelor de Ra...

Lupta Navelor de Razboi

Curse Extreme pe Ra...

Curse Extreme pe Rau cu Barci

Lupte pe apa cu vap...

Lupte pe apa cu vapoare


Mai multe despre jocul Barca cu Motor de Parcat
Jocul Barca cu Motor de Parcat face parte din categoria de Jocuri cu Vapoare si a fost jucat ultima oara in data de 24.11.2017 00:32.
Jocul Barca cu Motor de Parcat a fost adaugat in data de 26.01.2015 10:07 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 219 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?