Bakugan in Batalia Scandalagiilor - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Bakugan in Batalia Scandalagiilor Descriere Joc: Iubitorii de jocuri cu Bakugan sunt asteptati pe site-ul nostru cu jocuri ca sa va jucati si sa va distrati cu jocurile voastre favorite. In acest joc Dan, prietenul vostru isi va antrena dragonul intr-o lupta cu alti dragoni intunecati care tot timpul provoaca scandal si tulburare ca sa se lupte. Astazi au convocat o batalie adevarata in care sunt foarte multi bakugani intunecati care vor sa il distruga cat mai repede. Insa bakuganul lui Dan este foarte puternic si nu se lasa atat de usor de invins chiar daca impotriva lui se ridica o intreaga armata de bakugani inamici. Tot ce aveti de facut este sa va ajutati bakuganul ca sa ii impuste cu bile de foc pe toti inamicii ca sa ii elimine cat mai rapid. Acetia vor arunca in bakuganul vostru cu pietre si tot felul de munitii ca sa il distruga iar voi trebuie sa il feriti cat mai bine ca sa nu fie atins de acestea si sa poata continua lupta. Jocul are mai multe nivele si in feicare nivel aveti o astfel de confruntare nu tocmai placuta la care sa faceti fata cat mai bine ca sa puteti avansa cat mai mult in joc si sa va dovediti cat mai buni!
Jocul Bakugan in Batalia Scandalagiilor a fost adaugat in data de 07.08.2014 16:13, fost jucat pana acum de un numar de 622 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti, tasta Z pentru a impusca si tasta X pentru bombe.

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: bakugan, bakugan aventura, jocuri aventura, jocuri bakugan, jocuri bakugan 2014, jocuri bakugan 3d, jocuri bakugan lupte, jocuri bakugan lupte online, jocuri cu bakugan, jocuri cu bakugan online, jocuri cu dan si prietenii sai, jocuri dan bakugan, jocuri de aventura, jocuri de aventura 2014, jocuri distractive bakugan, jocuri frumoase, jocuri frumoase bakugan, jocuri frumoase bakugan, jocuri frumoase bakugan aventura, jocuri gratis, jocuri gratis aventura, jocuri gratis bakugan, jocuri gratis bakugan, jocuri lupte, jocuri lupte bakugan, jocuri lupte bakugan, jocuri noi, jocuri noi aventura, jocuri noi aventura cu bakugan, jocuri noi bakugan, jocuri noi bakugan, jocuri online, jocuri online aventura, jocuri online bakugan, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii bakugan, lupta bakugan online, lupte online

Bakugan in Batalia Scandalagiilor

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Bakugan in Batalia Scandalagiilor

Bakugan Solitaire

Bakugan Solitaire

Bakugan Puzzle 2

Bakugan Puzzle 2

Enduro Bakugan

Enduro Bakugan

Sarituri Bakugan

Sarituri Bakugan

Bakugan Puzzle

Bakugan Puzzle

Puzzle cu Bile

Puzzle cu Bile

Confruntarea Bakuga...

Confruntarea Bakugan

Dan cu Tractorul

Dan cu Tractorul

Carti cu Bakugan

Carti cu Bakugan

Arcasul Bakugan

Arcasul Bakugan

Descopera perechi

Descopera perechi

Boxeaza cu Bakugan...

Boxeaza cu Bakugan

Baschet cu Bakugan...

Baschet cu Bakugan

Bakugan Aventura pe...

Bakugan Aventura pe Motocicleta

Dan cu Atv-ul

Dan cu Atv-ul

Arena Bakugan

Arena Bakugan

Bakugan Cursa in De...

Bakugan Cursa in Desert 2

Bakugan Curse in De...

Bakugan Curse in Desert

Bakugan Hoverboard...

Bakugan Hoverboard

Bakugan de colorat...

Bakugan de colorat


Mai multe despre jocul Bakugan in Batalia Scandalagiilor
Jocul Bakugan in Batalia Scandalagiilor face parte din categoria de Jocuri cu Bakugan si a fost jucat ultima oara in data de 19.02.2018 10:01.
Jocul Bakugan in Batalia Scandalagiilor a fost adaugat in data de 07.08.2014 16:13 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 622 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?