Backyardigans Misiunea Cavalerilor - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Backyardigans Misiunea Cavalerilor Descriere Joc: Micutii vostri prieteni din seria animata Backyardigans au intrat intr-o aventura palpitanta cu un pui de dragon abea iesit din ou care le vor da mari batai de cap. Jocul nostru de astazi Beckyardigans Misiunea Cavalerilor este un joc cu obstacole in care trebuie sa ii ajutati sa poata prinde puiul de dragon care nici bine nu a iesit din ou ca a si fugit din castel unde era in siguranta si a pornit prin locuri pline de pericole. Datoria cavalerilor de la castel este sa-l prinda pe micutul dragon si sa-l duca in castel unde va fi in siguranta. Insa un dragon nu este ata de usor de prins si aveti nevoie sa parcurgeti diferite trasee pana veti reusi sa puneti mana pe el. Incercati sa adunati de pe traseu pocalele si scuturile asa cum va este cerut in joc. Veniti alaturi de prietenii vostri si ajutati-i sa puna mana pe puiul de dragon!
Jocul Backyardigans Misiunea Cavalerilor a fost adaugat in data de 01.05.2014 00:21, fost jucat pana acum de un numar de 896 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 1 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti ca sa jucati jocul Backyardigans Misiunea Cavalerilor

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: backyardigans, joc de aventura, jocuri aventura, jocuri aventura backyardigans, jocuri aventura cavalerilor, jocuri aventurile backyardigans, jocuri backyardigans, jocuri backyardigans cavaleri, jocuri backyardigans de aventura, jocuri backyardigans nickeledeon, jocuri backyardigans si oul de dragon, jocuri cavaleri din evul mediu, jocuri cavalerii si dragoni, jocuri cu backyardigans 2014, jocuri cu backyardigans amuzante, jocuri cu cavaleri, jocuri cu evul mediu, jocuri cu pablo, jocuri cu tyrone, jocuri cu uniqua, jocuri de aventura 2014, jocuri gratis, jocuri gratis aventura, jocuri gratis backyardigans, jocuri kids, jocuri kids backyardigans, jocuri noi, jocuri noi aventura, jocuri noi backyardigans, jocuri noi cavalerii backyardigans, jocuri online, jocuri online aventura, jocuri online backyardigans, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii backyardigans

Backyardigans Misiunea Cavalerilor

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Backyardigans Misiunea Cavalerilor

Catapulte cu Dragon...

Catapulte cu Dragoni

Calaretii Dragonilo...

Calaretii Dragonilor Puzzle

Calaretii Dragonilo...

Calaretii Dragonilor Sughit si Dragonul Alfa

Fugi Viking Fugi

Fugi Viking Fugi

Cum Iti dresezi dra...

Cum Iti dresezi dragonul Puzzle

Dragonul si razboin...

Dragonul si razboinicul

Calaretii Dragonilo...

Calaretii Dragonilor Salveaza Dragonii

Calaretii Dragonilo...

Calaretii Dragonilor Potriveste Carti

Dragonul Zburator a...

Dragonul Zburator al lui Zuko

Dragonul Hopy

Dragonul Hopy

Dragonul Stuffy

Dragonul Stuffy

Invazia dragonilor...

Invazia dragonilor

Dragonii atacatori...

Dragonii atacatori

Dragoni cu diferent...

Dragoni cu diferente

Dragoni si monstri...

Dragoni si monstri

Dragonul Dropy

Dragonul Dropy

Calaretii Dragonilo...

Calaretii Dragonilor Dreseaza cu Astrid

Dragonul si alfabet...

Dragonul si alfabetul

Dragon City

Dragon City

Backyardigans Misiu...

Backyardigans Misiunea Cavalerilor


Mai multe despre jocul Backyardigans Misiunea Cavalerilor
Jocul Backyardigans Misiunea Cavalerilor face parte din categoria de Jocuri cu Dragoni si a fost jucat ultima oara in data de 18.03.2019 19:14.
Jocul Backyardigans Misiunea Cavalerilor a fost adaugat in data de 01.05.2014 00:21 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 896 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?