Backyardigans Gradina Sirenelor - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Backyardigans Gradina Sirenelor Descriere Joc: Vi-i aducem din nou alaturi pe dragutele personaje din seria animata de la Neckleodeon ca sa il ajutati pe micutul Pablo sa-si recupereze obiectele pe care le-a pierdut in mare din cauza unei furtuni si acum are nevoie ca sa fie recuperate. Noroc cu cele doua sirene Tasha si Aqua care sunt dispuse sa le aduca la suprafata din adancul marii iar Pablo sa ajunga cu bine la tarm cu toate obiectele de care are nevoie. Insa Aqua si Tasha au nevoie de ajutorul vostru ca sa le recupereze doua cate doua si va cer ajutorul ca sa le descoperiti perechile folosindu-va de memoria de scurta durata. Jocul nostru Backyardigans Gradina Sirenelor este un joc de memorie in care trebuie sa descoperiti obiectele care se potrivesc ca Pablo sa le poata recupera. Tot ce aveti de facut este sa apasati pe scoici ca ele sa va arate obictele, jocul este asemanator cu jocurile noastre cu carti de memorie insa nu cautam obiecte identice ci obiecte care se potrivesc. Veniti alaturi de prietenii vostri si ajutati-i sa descopere toate perechile de obiecte!
Jocul Backyardigans Gradina Sirenelor a fost adaugat in data de 30.04.2014 23:58, fost jucat pana acum de un numar de 2191 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 5 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Backyardigans Gradina Sirenelor

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: backyardigans, joc de memorie, jocuri 2014, jocuri 2014 de memorie, jocuri aventurile backyardigans, jocuri backyardigans, jocuri backyardigans aventura, jocuri backyardigans aventura pe mare, jocuri backyardigans in ocea, jocuri backyardigans si sirenele, jocuri backyargigans de memorie, jocuri cu backyardigans 2014, jocuri cu backyardigans amuzante, jocuri cu pablo, jocuri cu pablo marinar, jocuri cu uniqua, jocuri de memorat, jocuri de memorie, jocuri de memorie cu backyardigans, jocuri de potritvit, jocuri de potrivit cu backyardigans, jocuri gratis, jocuri gratis backyardigans, jocuri kids, jocuri kids backyardigans, jocuri noi, jocuri noi backyardigans, jocuri online, jocuri online backyardigans, jocuri online memorie, jocuri online memorie cu backyardigans, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii backyardigans, jocuri uniqua si tasha, jocuri uniqua si tasha sirene

Backyardigans Gradina Sirenelor

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Backyardigans Gradina Sirenelor

Ariel face Baie la ...

Ariel face Baie la Bebelus

Sirenele Lego

Sirenele Lego

Sirena Ariel si Beb...

Sirena Ariel si Bebelusul

Sirena cu felicitar...

Sirena cu felicitari

Zana sirena

Zana sirena

Sirenele H2O

Sirenele H2O

Backyardigans Gradi...

Backyardigans Gradina Sirenelor

Coloreaza sirena

Coloreaza sirena

Ariel la Control

Ariel la Control

Sirena Ariel si Lit...

Sirena Ariel si Literele Ascunse 2

Aranjeaza Printesel...

Aranjeaza Printesele Sirene

Aranjeaz-o pe Barbi...

Aranjeaz-o pe Barbie Sirena

Sirena printesa

Sirena printesa

Mica Sirena Ariel l...

Mica Sirena Ariel la Tokyo

Gaseste Obiectele A...

Gaseste Obiectele Ascunse cu Mica Sirena

Povestea Sirenei Ba...

Povestea Sirenei Barbie

Puzzle cu Ariel si ...

Puzzle cu Ariel si Eric

Sirena Ariel 6 Dife...

Sirena Ariel 6 Diferente

Sirenele Winx

Sirenele Winx

Imbraca sirena

Imbraca sirena


Mai multe despre jocul Backyardigans Gradina Sirenelor
Jocul Backyardigans Gradina Sirenelor face parte din categoria de Jocuri cu Sirene si a fost jucat ultima oara in data de 16.07.2018 12:44.
Jocul Backyardigans Gradina Sirenelor a fost adaugat in data de 30.04.2014 23:58 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 2191 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?