Backyardigans Gradina Sirenelor - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Backyardigans Gradina Sirenelor Descriere Joc: Vi-i aducem din nou alaturi pe dragutele personaje din seria animata de la Neckleodeon ca sa il ajutati pe micutul Pablo sa-si recupereze obiectele pe care le-a pierdut in mare din cauza unei furtuni si acum are nevoie ca sa fie recuperate. Noroc cu cele doua sirene Tasha si Aqua care sunt dispuse sa le aduca la suprafata din adancul marii iar Pablo sa ajunga cu bine la tarm cu toate obiectele de care are nevoie. Insa Aqua si Tasha au nevoie de ajutorul vostru ca sa le recupereze doua cate doua si va cer ajutorul ca sa le descoperiti perechile folosindu-va de memoria de scurta durata. Jocul nostru Backyardigans Gradina Sirenelor este un joc de memorie in care trebuie sa descoperiti obiectele care se potrivesc ca Pablo sa le poata recupera. Tot ce aveti de facut este sa apasati pe scoici ca ele sa va arate obictele, jocul este asemanator cu jocurile noastre cu carti de memorie insa nu cautam obiecte identice ci obiecte care se potrivesc. Veniti alaturi de prietenii vostri si ajutati-i sa descopere toate perechile de obiecte!
Jocul Backyardigans Gradina Sirenelor a fost adaugat in data de 30.04.2014 23:58, fost jucat pana acum de un numar de 2089 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 5 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Backyardigans Gradina Sirenelor

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: backyardigans, joc de memorie, jocuri 2014, jocuri 2014 de memorie, jocuri aventurile backyardigans, jocuri backyardigans, jocuri backyardigans aventura, jocuri backyardigans aventura pe mare, jocuri backyardigans in ocea, jocuri backyardigans si sirenele, jocuri backyargigans de memorie, jocuri cu backyardigans 2014, jocuri cu backyardigans amuzante, jocuri cu pablo, jocuri cu pablo marinar, jocuri cu uniqua, jocuri de memorat, jocuri de memorie, jocuri de memorie cu backyardigans, jocuri de potritvit, jocuri de potrivit cu backyardigans, jocuri gratis, jocuri gratis backyardigans, jocuri kids, jocuri kids backyardigans, jocuri noi, jocuri noi backyardigans, jocuri online, jocuri online backyardigans, jocuri online memorie, jocuri online memorie cu backyardigans, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii backyardigans, jocuri uniqua si tasha, jocuri uniqua si tasha sirene

Backyardigans Gradina Sirenelor

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Backyardigans Gradina Sirenelor

Mica Sirena Felicit...

Mica Sirena Felicitari de Sfantul Valentin

Tratamente Faciale ...

Tratamente Faciale cu Sirena Ariel si Fiica Ei

Sirena Ariel si Flo...

Sirena Ariel si Flounder Puzzle

Backyardigans Gradi...

Backyardigans Gradina Sirenelor

Sirena Ariel Curate...

Sirena Ariel Curatenie in Baie

Barbie Sirena Puzzl...

Barbie Sirena Puzzle Set

Sirena Layla

Sirena Layla

Comorile H2O

Comorile H2O

Zana sirena

Zana sirena

Polly Pocket Sirena...

Polly Pocket Sirena

Puzzle cu Ariel si ...

Puzzle cu Ariel si Eric

Aranjeaz-o pe Barbi...

Aranjeaz-o pe Barbie Sirena

Aranjeaza Printesel...

Aranjeaza Printesele Sirene

Sirena Barbi

Sirena Barbi

Sirena Ariel si Beb...

Sirena Ariel si Bebelusul

Coaforul Sirenelor...

Coaforul Sirenelor

Sirenele Winx Puzzl...

Sirenele Winx Puzzle Mix-up

Balet cu Sirena Ari...

Balet cu Sirena Ariel in Apa

Ariel Dress-up

Ariel Dress-up

Ariel la Control

Ariel la Control


Mai multe despre jocul Backyardigans Gradina Sirenelor
Jocul Backyardigans Gradina Sirenelor face parte din categoria de Jocuri cu Sirene si a fost jucat ultima oara in data de 19.10.2017 09:26.
Jocul Backyardigans Gradina Sirenelor a fost adaugat in data de 30.04.2014 23:58 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 2089 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?