Aventura Tancului - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Aventura Tancului Descriere Joc: Vrem sa va invitam sa jucati un nou joc cu tancuri in care trebuie sa-l conduceti cat mai bine si sa il ajutati sa-si elimine toti inamicii care vor sa-l impiedice sa ajunga la final. Jocul nostru de astazi Aventura Tancului este un joc cu tancuri in care trebuie sa porniti cu tancul intr-un spatiu primejdios unde va intalni avioanele de lupta dar si tunuri destul de puternice care vor sa-l impiedice sa-si atinga obiectivul din fiecare nivel si anume sa adune stelutele si sa gaseasca munitia care il va ajuta sa-si elimine inamicii si sa ajunga apoi la usa care-l va duce intr-un nou nivel. Jocul nostru are mai multe niveluri si in fiecare nivel aveti noi obstacole de trecut la care sa faceti fata cu bine. Obstacolele sunt diferite si trebuie sa reactionati cat mai bine ca sa nu fiti atinsi de laser si sa nu pierdeti si sa fiti nevoiti sa reluati jocul. Veniti alaturi de noi si ajutati tancul sa-si implineasca misiunile militare din fiecare nivel!
Jocul Aventura Tancului a fost adaugat in data de 06.05.2014 21:10, fost jucat pana acum de un numar de 2178 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 8 ori, iar media rezultata este de 4 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Aventura Tancului

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cu tancuri de armata, jocuri cu tancuri de razboi, jocuri cu tancuri gratis, jocuri cu tancuri noi, jocuri cu tancuri si militari, jocuri cu tancuri si soldati, jocuri cu tancuri vechi, jocuri de aventura 2014

Aventura Tancului

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Aventura Tancului

Tancuri in Actiune...

Tancuri in Actiune

Misiunea SWAT

Misiunea SWAT

Aventura Tancului

Aventura Tancului

Tancul Zorro

Tancul Zorro

Tancuri vs OZN-uri...

Tancuri vs OZN-uri

Lupta Tancului

Lupta Tancului

Tancul turbo

Tancul turbo

Tanc mania

Tanc mania

Super tanchistul

Super tanchistul

Tancul distrugator...

Tancul distrugator

Provocari cu Tancul...

Provocari cu Tancul

Tank 2012

Tank 2012

Tanc vs avioane

Tanc vs avioane

Tanchistul

Tanchistul

Aventura Tancului p...

Aventura Tancului pe Zapada

Tancuri in razboi

Tancuri in razboi

Tancul de razboi

Tancul de razboi

Distruge bazele ina...

Distruge bazele inamice

Desert Storm

Desert Storm

Tancul SWAT

Tancul SWAT


Mai multe despre jocul Aventura Tancului
Jocul Aventura Tancului face parte din categoria de Jocuri cu Tancuri si a fost jucat ultima oara in data de 21.05.2019 23:11.
Jocul Aventura Tancului a fost adaugat in data de 06.05.2014 21:10 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 2178 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?