Aventura Tancului - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Aventura Tancului Descriere Joc: Vrem sa va invitam sa jucati un nou joc cu tancuri in care trebuie sa-l conduceti cat mai bine si sa il ajutati sa-si elimine toti inamicii care vor sa-l impiedice sa ajunga la final. Jocul nostru de astazi Aventura Tancului este un joc cu tancuri in care trebuie sa porniti cu tancul intr-un spatiu primejdios unde va intalni avioanele de lupta dar si tunuri destul de puternice care vor sa-l impiedice sa-si atinga obiectivul din fiecare nivel si anume sa adune stelutele si sa gaseasca munitia care il va ajuta sa-si elimine inamicii si sa ajunga apoi la usa care-l va duce intr-un nou nivel. Jocul nostru are mai multe niveluri si in fiecare nivel aveti noi obstacole de trecut la care sa faceti fata cu bine. Obstacolele sunt diferite si trebuie sa reactionati cat mai bine ca sa nu fiti atinsi de laser si sa nu pierdeti si sa fiti nevoiti sa reluati jocul. Veniti alaturi de noi si ajutati tancul sa-si implineasca misiunile militare din fiecare nivel!
Jocul Aventura Tancului a fost adaugat in data de 06.05.2014 21:10, fost jucat pana acum de un numar de 1546 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Aventura Tancului

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cu tancuri de armata, jocuri cu tancuri de razboi, jocuri cu tancuri gratis, jocuri cu tancuri noi, jocuri cu tancuri si militari, jocuri cu tancuri si soldati, jocuri cu tancuri vechi, jocuri de aventura 2014

Aventura Tancului

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Aventura Tancului

Atacul Tancului 2

Atacul Tancului 2

Tancul SWAT

Tancul SWAT

Mario cu Tancul

Mario cu Tancul

Tankomania

Tankomania

Tancuri in razboi

Tancuri in razboi

Ultimul Tanc Ramas...

Ultimul Tanc Ramas

Tancul distrugator...

Tancul distrugator

Tanc vs avioane

Tanc vs avioane

Tanchistul

Tanchistul

Tank 2012

Tank 2012

Tancul Zorro

Tancul Zorro

Tanc mania

Tanc mania

Apara Tancul

Apara Tancul

Tancurile de Lemn

Tancurile de Lemn

Razboi cu Tancuri

Razboi cu Tancuri

Tancuri vs OZN-uri...

Tancuri vs OZN-uri

Tancuri 3D de Parca...

Tancuri 3D de Parcat

Tancul cu vopsea

Tancul cu vopsea

Distruge bazele ina...

Distruge bazele inamice

Distruge tancurile...

Distruge tancurile


Mai multe despre jocul Aventura Tancului
Jocul Aventura Tancului face parte din categoria de Jocuri cu Tancuri si a fost jucat ultima oara in data de 18.12.2017 13:03.
Jocul Aventura Tancului a fost adaugat in data de 06.05.2014 21:10 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1546 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?