Aventura pe Amazon cu Octonauts - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Aventura pe Amazon cu Octonauts Descriere Joc: Va facem cunostinta cu ursuletii Octonauts care vin la voi astazi intr-un nou joc cu barca pe Amazon unde au de salvat castorii care s-au pierdut pe rau. Jocul nostru de astazi Octonauts Aventura Prin Amazon este un joc cu animale in care intrati intr-o cursa cu barca pe Amazon ca sa salvati cei zece castori care s-au ratacit si au nevoie sa fie dusi la ei acasa. Pe rau nu este atat de usor sa mergeti cu barca din cauza pietrelor si a serpilor anaconda care va stau in cale ca piedici zadarnicindu-va misiunea de salvare. Urmati cu atentie sagetile si cu ajutorul tastelor sus si jos conduceti barca cat mai bine ca sa o feriti de obstacolele care ii stau in cale si sa ajungeti cu bine la final cu toti cei zece castori salvati. Ajutati-va prietenii ursuleti sa faca fata noii lor misiuni prin Amazon si sa duca castorii cu bine la casa lor!
Jocul Aventura pe Amazon cu Octonauts a fost adaugat in data de 04.05.2014 12:11, fost jucat pana acum de un numar de 781 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 5 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti va sa jucati jocul Aventura pe Amazon cu Octonauts

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri 2014, jocuri 2014 cu octonauts, jocuri aventura, jocuri aventura in amazan, jocuri aventura octonauts, jocuri aventura octonauts 2014, jocuri cu barci, jocuri cu octonauts, jocuri de aventura, jocuri de aventura 2014, jocuri de salvat animale, jocuri gratis, jocuri gratis aventura , jocuri gratis aventura octonauts, jocuri gratis cu octonauts, jocuri noi, jocuri noi aventura, jocuri noi aventura cu octonauts, jocuri noi cu octonauts, jocuri octinauts 2014, jocuri octonauts aventura in amazon, jocuri octonauts aventura online, jocuri octonauts cu barca, jocuri octonauts in amazon, jocuri octonauts salveaza animalele, jocuri online, jocuri online aventura, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii cu octonauts, octonauts

Aventura pe Amazon cu Octonauts

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Aventura pe Amazon cu Octonauts

Omul care Ancoreaza...

Omul care Ancoreaza Iahturile

Vaporul de coasta

Vaporul de coasta

Parcheaza Barcile

Parcheaza Barcile

Barca cu Motor pe A...

Barca cu Motor pe Apa

Barci NYC de Parcat...

Barci NYC de Parcat

Barca cu Motor de P...

Barca cu Motor de Parcat

Curse Marine cu Bar...

Curse Marine cu Barci

Gondola Din Venetia...

Gondola Din Venetia

Taxiul de pe Apa in...

Taxiul de pe Apa in Venetia

Cursa 3D cu Barci

Cursa 3D cu Barci

Barca Feribot de Pa...

Barca Feribot de Parcat

Batai cu pirati

Batai cu pirati

Vapoare cu piarti

Vapoare cu piarti

Supravietuieste cu ...

Supravietuieste cu Barca pe Apa

Ancoreaza Barcile i...

Ancoreaza Barcile in Locul de Parcare

Curse pe Rau

Curse pe Rau

Barci de Viteza in ...

Barci de Viteza in Cursa

Vaporasul pe Rau

Vaporasul pe Rau

Ambarcatiuni de Cur...

Ambarcatiuni de Curse

Curse Extreme pe Ra...

Curse Extreme pe Rau cu Barci


Mai multe despre jocul Aventura pe Amazon cu Octonauts
Jocul Aventura pe Amazon cu Octonauts face parte din categoria de Jocuri cu Vapoare si a fost jucat ultima oara in data de 24.02.2018 03:34.
Jocul Aventura pe Amazon cu Octonauts a fost adaugat in data de 04.05.2014 12:11 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 781 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?