Aventura Dinozaurilor 2 - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Aventura Dinozaurilor 2 Descriere Joc: Doi dinozauri va invita astazi sa porniti alaturi de ei intr-o aventura plina de peripetii si pericole la tot pasul insa ei trebuie sa ajunga acasa si au nevoie de sprijinul vostru ca sa-i ajutati. Jocul nostru de astazi Aventura Dinozaurilor este un nou joc cu dinozauri in care trebuie sa porniti alaturi de ei ca sa-i ghidati si ajutati sa treaca cu bine peste toate obstacolele de pe traseu si sa ajunga la final. Jocul nostru este alcatuit din mai multe niveluri si in fiecare nivel aveti cate un traseu plin de obstacole peste care sa treceti ca dinozaurii sa ajunga cu bine acasa. In fiecare nivel aveti de adunat cheite si pe unele trasee trebuie sa porniti cand cu un dinozaur cand cu celalalt. Intrati in aventura celor doi dinozauri si ajutati-i sa treaca cu bine peste toate primejdiile!
Jocul Aventura Dinozaurilor 2 a fost adaugat in data de 24.04.2014 16:03, fost jucat pana acum de un numar de 1289 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele W,A,S,D pentru deplasare, tasta J pentru a sari, tasta K pentru atac si tasta SPACE ca sa jucati jocul Aventura Dinozaurilor

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: dinozauri, dinozauri 2014, dinozauri friv, dinozauri in 2 persoane, dinozauri multiplayer, dinozauri online, friv, friv 2014, friv de aventura, friv online, jocuri cu dinozauri, jocuri cu dinozauri 2014, jocuri cu dinozauri de aventura, jocuri cu dinozauri friv, jocuri cu dinozauri frumoase, jocuri cu dinozauri in 2, jocuri cu dinozauri in 2 persoane, jocuri cu dinozauri multiplayer, jocuri cu dinozauri noi, jocuri cu dinozauri online, jocuri de aventura, jocuri de aventura friv, jocuri de aventura online, jocuri friv, jocuri friv 2014, jocuri friv cu dinozauri, jocuri friv de aventura, jocuri friv online, jocuri in 2, jocuri in 2 friv, jocuri in 2 persoane, jocuri in 2 persoane friv

Aventura Dinozaurilor 2

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Aventura Dinozaurilor 2

Eu si Dinozaurii

Eu si Dinozaurii

Puzzle cu dinozauri...

Puzzle cu dinozauri

Dinozaurul zburator...

Dinozaurul zburator

Salturile lui Dino...

Salturile lui Dino

Dinozauri Tricerapt...

Dinozauri Triceraptos

Dinozaurul amuzant...

Dinozaurul amuzant

Atacul dinozaurilor...

Atacul dinozaurilor

Dinozaurul distruga...

Dinozaurul distrugator

Dinozauri vs extrat...

Dinozauri vs extraterestri

Baby Dino

Baby Dino

Diego si Puii de Di...

Diego si Puii de Dinozauri

Dinozaur Invasion

Dinozaur Invasion

Dinozaurul rex

Dinozaurul rex

Sa-l salvam pe Dino...

Sa-l salvam pe Dino

Dinozaurul Dino

Dinozaurul Dino

Dinozaurul Hopy Sal...

Dinozaurul Hopy Salveaza Fructele

Puzzle cu Dinozauri...

Puzzle cu Dinozauri 2

Dinozaurul meu

Dinozaurul meu

Dinozaurul si Minio...

Dinozaurul si Minionii Diferente

Micul Dinozaur

Micul Dinozaur


Mai multe despre jocul Aventura Dinozaurilor 2
Jocul Aventura Dinozaurilor 2 face parte din categoria de Jocuri cu Dinozauri si a fost jucat ultima oara in data de 22.05.2019 14:25.
Jocul Aventura Dinozaurilor 2 a fost adaugat in data de 24.04.2014 16:03 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1289 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?