Aventura Dinozaurilor 2 - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Aventura Dinozaurilor 2 Descriere Joc: Doi dinozauri va invita astazi sa porniti alaturi de ei intr-o aventura plina de peripetii si pericole la tot pasul insa ei trebuie sa ajunga acasa si au nevoie de sprijinul vostru ca sa-i ajutati. Jocul nostru de astazi Aventura Dinozaurilor este un nou joc cu dinozauri in care trebuie sa porniti alaturi de ei ca sa-i ghidati si ajutati sa treaca cu bine peste toate obstacolele de pe traseu si sa ajunga la final. Jocul nostru este alcatuit din mai multe niveluri si in fiecare nivel aveti cate un traseu plin de obstacole peste care sa treceti ca dinozaurii sa ajunga cu bine acasa. In fiecare nivel aveti de adunat cheite si pe unele trasee trebuie sa porniti cand cu un dinozaur cand cu celalalt. Intrati in aventura celor doi dinozauri si ajutati-i sa treaca cu bine peste toate primejdiile!
Jocul Aventura Dinozaurilor 2 a fost adaugat in data de 24.04.2014 16:03, fost jucat pana acum de un numar de 1229 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele W,A,S,D pentru deplasare, tasta J pentru a sari, tasta K pentru atac si tasta SPACE ca sa jucati jocul Aventura Dinozaurilor

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: dinozauri, dinozauri 2014, dinozauri friv, dinozauri in 2 persoane, dinozauri multiplayer, dinozauri online, friv, friv 2014, friv de aventura, friv online, jocuri cu dinozauri, jocuri cu dinozauri 2014, jocuri cu dinozauri de aventura, jocuri cu dinozauri friv, jocuri cu dinozauri frumoase, jocuri cu dinozauri in 2, jocuri cu dinozauri in 2 persoane, jocuri cu dinozauri multiplayer, jocuri cu dinozauri noi, jocuri cu dinozauri online, jocuri de aventura, jocuri de aventura friv, jocuri de aventura online, jocuri friv, jocuri friv 2014, jocuri friv cu dinozauri, jocuri friv de aventura, jocuri friv online, jocuri in 2, jocuri in 2 friv, jocuri in 2 persoane, jocuri in 2 persoane friv

Aventura Dinozaurilor 2

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Aventura Dinozaurilor 2

Prinde Ouale

Prinde Ouale

Dino Rush

Dino Rush

BM REX

BM REX

Sarituri cu Dino

Sarituri cu Dino

Dinozaurul si Minio...

Dinozaurul si Minionii Diferente

Dinozaur Invasion

Dinozaur Invasion

Dinozauri Roboti

Dinozauri Roboti

Vanatoare de Dinoza...

Vanatoare de Dinozauri

Ingrijeste-l pe Din...

Ingrijeste-l pe Dino

Dinozaurul Hopy in ...

Dinozaurul Hopy in Aventura

Dinozaurul distruga...

Dinozaurul distrugator

Dinozaurii Mananca ...

Dinozaurii Mananca Carne

Diego si dinozaurii...

Diego si dinozaurii

Eu si Dinozaurii

Eu si Dinozaurii

Dinozauri si Ultram...

Dinozauri si Ultraman in Lupta

Dinozauri Diferente...

Dinozauri Diferente

Umangozaur X

Umangozaur X

Oua pentru Dinozaur...

Oua pentru Dinozaur

Dinozaurul Dino

Dinozaurul Dino

Aventura Dinozauril...

Aventura Dinozaurilor


Mai multe despre jocul Aventura Dinozaurilor 2
Jocul Aventura Dinozaurilor 2 face parte din categoria de Jocuri cu Dinozauri si a fost jucat ultima oara in data de 15.02.2019 22:22.
Jocul Aventura Dinozaurilor 2 a fost adaugat in data de 24.04.2014 16:03 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1229 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?