Aventura Dinozaurilor 2 - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Aventura Dinozaurilor 2 Descriere Joc: Doi dinozauri va invita astazi sa porniti alaturi de ei intr-o aventura plina de peripetii si pericole la tot pasul insa ei trebuie sa ajunga acasa si au nevoie de sprijinul vostru ca sa-i ajutati. Jocul nostru de astazi Aventura Dinozaurilor este un nou joc cu dinozauri in care trebuie sa porniti alaturi de ei ca sa-i ghidati si ajutati sa treaca cu bine peste toate obstacolele de pe traseu si sa ajunga la final. Jocul nostru este alcatuit din mai multe niveluri si in fiecare nivel aveti cate un traseu plin de obstacole peste care sa treceti ca dinozaurii sa ajunga cu bine acasa. In fiecare nivel aveti de adunat cheite si pe unele trasee trebuie sa porniti cand cu un dinozaur cand cu celalalt. Intrati in aventura celor doi dinozauri si ajutati-i sa treaca cu bine peste toate primejdiile!
Jocul Aventura Dinozaurilor 2 a fost adaugat in data de 24.04.2014 16:03, fost jucat pana acum de un numar de 1144 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele W,A,S,D pentru deplasare, tasta J pentru a sari, tasta K pentru atac si tasta SPACE ca sa jucati jocul Aventura Dinozaurilor

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: dinozauri, dinozauri 2014, dinozauri friv, dinozauri in 2 persoane, dinozauri multiplayer, dinozauri online, friv, friv 2014, friv de aventura, friv online, jocuri cu dinozauri, jocuri cu dinozauri 2014, jocuri cu dinozauri de aventura, jocuri cu dinozauri friv, jocuri cu dinozauri frumoase, jocuri cu dinozauri in 2, jocuri cu dinozauri in 2 persoane, jocuri cu dinozauri multiplayer, jocuri cu dinozauri noi, jocuri cu dinozauri online, jocuri de aventura, jocuri de aventura friv, jocuri de aventura online, jocuri friv, jocuri friv 2014, jocuri friv cu dinozauri, jocuri friv de aventura, jocuri friv online, jocuri in 2, jocuri in 2 friv, jocuri in 2 persoane, jocuri in 2 persoane friv

Aventura Dinozaurilor 2

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Aventura Dinozaurilor 2

Dinozauri Roboti

Dinozauri Roboti

Impusca Dinozauri

Impusca Dinozauri

Dinozauri fiorosi

Dinozauri fiorosi

Puzzle cu Dinozauri...

Puzzle cu Dinozauri 2

Age of war

Age of war

Dinozaurul meu

Dinozaurul meu

Intrecerea dinozaur...

Intrecerea dinozaurilor

Diego in Aventura D...

Diego in Aventura Dinozaurilor

Bunul Dinozaur Cart...

Bunul Dinozaur Carti de Memorie

Dinozauri de colora...

Dinozauri de colorat

Dinozaurul Dino

Dinozaurul Dino

Salturile lui Dino...

Salturile lui Dino

Ingrijeste-l pe Din...

Ingrijeste-l pe Dino

Dinozauri in Duet

Dinozauri in Duet

Puzzle cu Dinozauri...

Puzzle cu Dinozauri 3

Dinozaur Invasion

Dinozaur Invasion

Gogosile Dinozaurul...

Gogosile Dinozaurului

Dinozaurul Hopy

Dinozaurul Hopy

Dinozauri pe bicicl...

Dinozauri pe bicicleta

Aventura Dinozauril...

Aventura Dinozaurilor


Mai multe despre jocul Aventura Dinozaurilor 2
Jocul Aventura Dinozaurilor 2 face parte din categoria de Jocuri cu Dinozauri si a fost jucat ultima oara in data de 23.10.2018 06:06.
Jocul Aventura Dinozaurilor 2 a fost adaugat in data de 24.04.2014 16:03 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1144 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?