Aventura Backyardigans - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Aventura Backyardigans Descriere Joc: Aventurile par sa nu mai ia sfarsit in lumea micutilor Backyardigans si acum au pornit intr-o aventura pe mare iar ei sunt piratii in cautarea de comori. Jocul nostru de astazi Backyardigans Aventura Piratilor este un joc cu obstacole in care trebuie sa-i ajutati pe micutii pirati ca sa adune toate comorile din fiecare nivel ferindu-va cat mai bine de multele obstacole de pe mare. Jocul nostru are mai multe niveluri si in fiecare nivel sa-i ajutati pe pirati sa adune comorile ca sa strangeti cat mai multe puncte. Cu fiecare nivel pe care il treceti obstacolele se vor misca din ce in ce mai repede si va va fi mai greu sa va feriti de obstacole ca sa nu fiti loviti. Veniti alaturi de micutii pirati si ajutati-i sa stranga comorile din fiecare nivel!
Jocul Aventura Backyardigans a fost adaugat in data de 01.05.2014 21:10, fost jucat pana acum de un numar de 986 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 5 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Aventura Backyardigans

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: backyardigans, jocuri aventira piratilor backyardigans, jocuri aventura, jocuri aventura piratilor, jocuri aventurile backyardigans, jocuri backyardigans, jocuri backyardigans de aventura, jocuri backyardigans nickeledeon, jocuri backyardigans pirati, jocuri cu backyardigans 2014, jocuri cu backyardigans amuzante, jocuri cu pablo, jocuri cu pirati, jocuri cu tyrone, jocuri cu uniqua, jocuri de aventura 2014, jocuri gratis aventura, jocuri gratis backyardigans, jocuri kids backyardigans, jocuri noi aventura, jocuri noi backyardigans, jocuri noi cu pirati, jocuri online, jocuri online aventura, jocuri online backyardigans, jocuri pentru copii backyardigans, jocuri pirati, jocuri piratii backyardigans

Aventura Backyardigans

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Aventura Backyardigans

Lupte corabii pirat...

Lupte corabii pirati

Lupte pe apa cu vap...

Lupte pe apa cu vapoare

Curse Extreme pe Ra...

Curse Extreme pe Rau cu Barci

Vasul de croaziera...

Vasul de croaziera

Piratul Jack

Piratul Jack

La Limita Salvarii ...

La Limita Salvarii cu Barca

Aventura pe Amazon ...

Aventura pe Amazon cu Octonauts

Barci NYC de Parcat...

Barci NYC de Parcat

Vapoare Lego

Vapoare Lego

Hidrobiciclete in C...

Hidrobiciclete in Cursa

Taxiul de pe Apa in...

Taxiul de pe Apa in Venetia

Parcheaza Barca pe ...

Parcheaza Barca pe Insula

Curse pe Apa 3D

Curse pe Apa 3D

Aventura Backyardig...

Aventura Backyardigans

Curse cu Barci

Curse cu Barci

Vaporul Scufundat

Vaporul Scufundat

Ancoreaza Barcile i...

Ancoreaza Barcile in Locul de Parcare

Vapoare cu piarti

Vapoare cu piarti

Docul cu vapoare

Docul cu vapoare

Vaporasul pe Rau

Vaporasul pe Rau


Mai multe despre jocul Aventura Backyardigans
Jocul Aventura Backyardigans face parte din categoria de Jocuri cu Vapoare si a fost jucat ultima oara in data de 14.02.2019 09:50.
Jocul Aventura Backyardigans a fost adaugat in data de 01.05.2014 21:10 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 986 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?