Aventura Backyardigans - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Aventura Backyardigans Descriere Joc: Aventurile par sa nu mai ia sfarsit in lumea micutilor Backyardigans si acum au pornit intr-o aventura pe mare iar ei sunt piratii in cautarea de comori. Jocul nostru de astazi Backyardigans Aventura Piratilor este un joc cu obstacole in care trebuie sa-i ajutati pe micutii pirati ca sa adune toate comorile din fiecare nivel ferindu-va cat mai bine de multele obstacole de pe mare. Jocul nostru are mai multe niveluri si in fiecare nivel sa-i ajutati pe pirati sa adune comorile ca sa strangeti cat mai multe puncte. Cu fiecare nivel pe care il treceti obstacolele se vor misca din ce in ce mai repede si va va fi mai greu sa va feriti de obstacole ca sa nu fiti loviti. Veniti alaturi de micutii pirati si ajutati-i sa stranga comorile din fiecare nivel!
Jocul Aventura Backyardigans a fost adaugat in data de 01.05.2014 21:10, fost jucat pana acum de un numar de 956 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 5 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Aventura Backyardigans

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: backyardigans, jocuri aventira piratilor backyardigans, jocuri aventura, jocuri aventura piratilor, jocuri aventurile backyardigans, jocuri backyardigans, jocuri backyardigans de aventura, jocuri backyardigans nickeledeon, jocuri backyardigans pirati, jocuri cu backyardigans 2014, jocuri cu backyardigans amuzante, jocuri cu pablo, jocuri cu pirati, jocuri cu tyrone, jocuri cu uniqua, jocuri de aventura 2014, jocuri gratis aventura, jocuri gratis backyardigans, jocuri kids backyardigans, jocuri noi aventura, jocuri noi backyardigans, jocuri noi cu pirati, jocuri online, jocuri online aventura, jocuri online backyardigans, jocuri pentru copii backyardigans, jocuri pirati, jocuri piratii backyardigans

Aventura Backyardigans

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Aventura Backyardigans

Vapoare Lego

Vapoare Lego

Vapoare cu piarti

Vapoare cu piarti

Parcari cu Corabia ...

Parcari cu Corabia Piratilor

Piratul

Piratul

Politia de la Paza ...

Politia de la Paza de Coasta

Deplaseaza Caiacul ...

Deplaseaza Caiacul in Parcare

Hidrobiciclete in C...

Hidrobiciclete in Cursa

Vaporul Scufundat

Vaporul Scufundat

Vaporul de coasta

Vaporul de coasta

Parcheaza vapoare

Parcheaza vapoare

vaporul de marfa

vaporul de marfa

Cursa 3D cu Barci P...

Cursa 3D cu Barci Puternice

Parcheaza Feribotul...

Parcheaza Feribotul

Vapoare cu pirati

Vapoare cu pirati

Vaporasul pe Rau

Vaporasul pe Rau

Cursa Barcilor de V...

Cursa Barcilor de Viteza

Aduna Comori cu Vap...

Aduna Comori cu Vaporul

Lupte corabii pirat...

Lupte corabii pirati

Curse cu vaporasul...

Curse cu vaporasul

Omul care Ancoreaza...

Omul care Ancoreaza Iahturile


Mai multe despre jocul Aventura Backyardigans
Jocul Aventura Backyardigans face parte din categoria de Jocuri cu Vapoare si a fost jucat ultima oara in data de 08.12.2018 01:27.
Jocul Aventura Backyardigans a fost adaugat in data de 01.05.2014 21:10 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 956 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?