Atacul Tancurilor - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Atacul Tancurilor Descriere Joc: Atacul tancurilor este un joc interesant, care cere multa indemanare si spirit de observatie. In dreapta sus ai o harta care iti arata unde se afla fiecare inamic in parte. In functie de marimea si importanta lor, acestia au diferite culori, de la rosu la mov. La fiecare nivel ai anumite cerinte pe care trebuie sa le indeplinesti, in stanga sus avand exact numarul de adversari sau mine ce trebuie doborate. Ai si un anumit timp la dispozitie, dar si vieti pentru a incerca din nou in caz ca tancul tau a fost avariat prea tare si nu mai e de folos. Cand distrugi unele cutii de pe drum, vei primi puncte, dar si unele abilitati, precum posibilitatea de a trage cu doua proiectile odata. Cand treci peste mine, acestea vor exploda, iar celelalte tancuri vor fi si ele distruse daca se afla in raza lor de actiune. Ideea este sa fii atent la ceilalti, dar sa verifici din cand in cand si harta, pentru a vedea unde se ascund acestia si cum poti ajunge la ei, pentru ca intre voi pot fi bariere de netrecut. Ocoleste-le si asigura-te ca ai indeplinit toate misiunile!
Jocul Atacul Tancurilor a fost adaugat in data de 07.04.2014 10:14, fost jucat pana acum de un numar de 966 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 2 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul si tastele sageti ca sa jucati jocul Atacul Tancurilor

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cu militari, jocuri cu razboaie, jocuri cu razboi, jocuri cu soldati, jocuri cu tancuri cu impuscaturi, jocuri cu tancuri de lupta, jocuri cu tancuri de razboi, jocuri cu tancuri in actiune, jocuri cu tancuri in lupta, jocuri cu tancuri in misiune, jocuri cu tancuri in razboi, jocuri cu tancuri si militari, jocuri cu tancuri si oameni, jocuri cu tancuri si soldati

Atacul Tancurilor

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Atacul Tancurilor

Yan Loong Legend 3...

Yan Loong Legend 3

Razboiul Mondial Ca...

Razboiul Mondial Campul de Lupta

Zona de razboi

Zona de razboi

Marea Cruciada

Marea Cruciada

Razboi in Aer 2

Razboi in Aer 2

Razboi Medieval

Razboi Medieval

Regele razboaielor...

Regele razboaielor

Razboi cu Submarine...

Razboi cu Submarine

Razboinicul Preisto...

Razboinicul Preistoric

Deeds of War

Deeds of War

Marea Cruciada 2

Marea Cruciada 2

Regatul cu datorii...

Regatul cu datorii

Vampiri si Varcolac...

Vampiri si Varcolaci in razboi

Elicopterul de Razb...

Elicopterul de Razboi

Aventura Periculoas...

Aventura Periculoasa a Razboinicilor

Armata Ruseasca

Armata Ruseasca

Atacul Tancurilor

Atacul Tancurilor

Submarine in Razboi...

Submarine in Razboi

Tunul lu Da Vinci

Tunul lu Da Vinci

Razboi cu elicopter...

Razboi cu elicoptere


Mai multe despre jocul Atacul Tancurilor
Jocul Atacul Tancurilor face parte din categoria de Jocuri cu Razboi si a fost jucat ultima oara in data de 19.08.2018 10:37.
Jocul Atacul Tancurilor a fost adaugat in data de 07.04.2014 10:14 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 966 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?