Asul Tirurilor - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Asul Tirurilor Descriere Joc: In jocul pe care il oferim secial pentru voi astazi, vrem sa vedem daca va putem numi adevarati asi in conducerea tirurilor. Fiecare joc de pe site-ul nostru cu tiruri este un test pentru voi ca sa invatati cat mai bine sa conduceti aceste vehicule mai mari care au misiuni destul de importante. Si jocul de astazi aduce cu el mai multe probe si teste peste care voi sa treceti cu bine cu camionul vostru ca sa inaintati cat mai mult in joc. Misiunile din jocul de astazi sunt de a parcurge diferite trasee si apoi de parcat cat mai corect tirul pe un loc stabilit, insa nu este mereu usor atunci cand camionul mai are atasat de el si o remorca care pare ca nu vrea deloc sa urmeze camioneta si riscati mereu sa o loviti ceea ce va face ca voi sa pierdeti deteriorand camionul. Jocul este impartit pe nivele in care veti avea de trecut alte teste pentru a va demonstra voua insiva cat de buni puteti fi la condus camioane. Suntem siguri ca o sa va descurcati bine in joc si veti putea fi numiti pe drept asii tirurilor!
Jocul Asul Tirurilor a fost adaugat in data de 26.03.2015 09:00, fost jucat pana acum de un numar de 331 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 2 ori, iar media rezultata este de 1.5 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti ca sa jucati jocul Asul Tirurilor

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: joc 2015 cu masini, joc 2015 cu tiruri, joc 2015 de parcat, joc de parcat tiruri, joc nou 3d, joc nou cu masini, joc nou cu tiruri, joc online 3d, joc online de parcat, joc pentru copii 3d, joc pentru copii cu masini, joc pentru copii cu tiruri, jocuri noi cu masini, jocuri noi de parcat

Asul Tirurilor

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Asul Tirurilor

Actiune cu Tirul

Actiune cu Tirul

Detoneaza Tirurile...

Detoneaza Tirurile

Misiunea Tirurilor...

Misiunea Tirurilor

Car transporter

Car transporter

Parcheaza Tirurile...

Parcheaza Tirurile

Sofer de Tir

Sofer de Tir

Tiruri de Tunat

Tiruri de Tunat

Asul Tirurilor

Asul Tirurilor

Tirul de Tractat

Tirul de Tractat

Ben 10 cu tirul

Ben 10 cu tirul

Tuning cu Tiruri

Tuning cu Tiruri

Cauta diferentele

Cauta diferentele

Mad Truckers

Mad Truckers

Curse cu tiruri si ...

Curse cu tiruri si camioane

Tirul cu Lemne

Tirul cu Lemne

Tirul cu bena puzzl...

Tirul cu bena puzzle

Tiruri Puzzle

Tiruri Puzzle

Jocul parcarea tiru...

Jocul parcarea tirurilor mari

Soferi pe Masini Ma...

Soferi pe Masini Mari

Destructo Truck

Destructo Truck


Mai multe despre jocul Asul Tirurilor
Jocul Asul Tirurilor face parte din categoria de Jocuri cu Tiruri si a fost jucat ultima oara in data de 21.09.2017 20:07.
Jocul Asul Tirurilor a fost adaugat in data de 26.03.2015 09:00 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 331 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?