Asul Tirurilor - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Asul Tirurilor Descriere Joc: In jocul pe care il oferim secial pentru voi astazi, vrem sa vedem daca va putem numi adevarati asi in conducerea tirurilor. Fiecare joc de pe site-ul nostru cu tiruri este un test pentru voi ca sa invatati cat mai bine sa conduceti aceste vehicule mai mari care au misiuni destul de importante. Si jocul de astazi aduce cu el mai multe probe si teste peste care voi sa treceti cu bine cu camionul vostru ca sa inaintati cat mai mult in joc. Misiunile din jocul de astazi sunt de a parcurge diferite trasee si apoi de parcat cat mai corect tirul pe un loc stabilit, insa nu este mereu usor atunci cand camionul mai are atasat de el si o remorca care pare ca nu vrea deloc sa urmeze camioneta si riscati mereu sa o loviti ceea ce va face ca voi sa pierdeti deteriorand camionul. Jocul este impartit pe nivele in care veti avea de trecut alte teste pentru a va demonstra voua insiva cat de buni puteti fi la condus camioane. Suntem siguri ca o sa va descurcati bine in joc si veti putea fi numiti pe drept asii tirurilor!
Jocul Asul Tirurilor a fost adaugat in data de 26.03.2015 09:00, fost jucat pana acum de un numar de 985 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 12 ori, iar media rezultata este de 3.75 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti ca sa jucati jocul Asul Tirurilor

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: joc 2015 cu masini, joc 2015 cu tiruri, joc 2015 de parcat, joc de parcat tiruri, joc nou 3d, joc nou cu masini, joc nou cu tiruri, joc online 3d, joc online de parcat, joc pentru copii 3d, joc pentru copii cu masini, joc pentru copii cu tiruri, jocuri noi cu masini, jocuri noi de parcat

Asul Tirurilor

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Asul Tirurilor

Tiruri cu Mancare

Tiruri cu Mancare

Soferi pe Masini Ma...

Soferi pe Masini Mari

Tiruri Puzzle

Tiruri Puzzle

Tiruri de Tunat

Tiruri de Tunat

Destructo Truck

Destructo Truck

Tirul Rosu in Misiu...

Tirul Rosu in Misiune

Curse cu tiruri si ...

Curse cu tiruri si camioane

Scoala de tiruri

Scoala de tiruri

Tirul de marfa

Tirul de marfa

Tirul american

Tirul american

Tirul transformer

Tirul transformer

Soferul de Tir 2

Soferul de Tir 2

Curse pe 18 Roti

Curse pe 18 Roti

Transport container...

Transport container

Coloreaza Tirul

Coloreaza Tirul

Tirul cu Lemne

Tirul cu Lemne

Puzzle cu Tiruri Ma...

Puzzle cu Tiruri Mari

Challenger

Challenger

Curse cu tiruri

Curse cu tiruri

Tiruri Diferente

Tiruri Diferente


Mai multe despre jocul Asul Tirurilor
Jocul Asul Tirurilor face parte din categoria de Jocuri cu Tiruri si a fost jucat ultima oara in data de 24.09.2018 17:08.
Jocul Asul Tirurilor a fost adaugat in data de 26.03.2015 09:00 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 985 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?