Asul Tirurilor - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Asul Tirurilor Descriere Joc: In jocul pe care il oferim secial pentru voi astazi, vrem sa vedem daca va putem numi adevarati asi in conducerea tirurilor. Fiecare joc de pe site-ul nostru cu tiruri este un test pentru voi ca sa invatati cat mai bine sa conduceti aceste vehicule mai mari care au misiuni destul de importante. Si jocul de astazi aduce cu el mai multe probe si teste peste care voi sa treceti cu bine cu camionul vostru ca sa inaintati cat mai mult in joc. Misiunile din jocul de astazi sunt de a parcurge diferite trasee si apoi de parcat cat mai corect tirul pe un loc stabilit, insa nu este mereu usor atunci cand camionul mai are atasat de el si o remorca care pare ca nu vrea deloc sa urmeze camioneta si riscati mereu sa o loviti ceea ce va face ca voi sa pierdeti deteriorand camionul. Jocul este impartit pe nivele in care veti avea de trecut alte teste pentru a va demonstra voua insiva cat de buni puteti fi la condus camioane. Suntem siguri ca o sa va descurcati bine in joc si veti putea fi numiti pe drept asii tirurilor!
Jocul Asul Tirurilor a fost adaugat in data de 26.03.2015 09:00, fost jucat pana acum de un numar de 1446 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 16 ori, iar media rezultata este de 3.5625 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti ca sa jucati jocul Asul Tirurilor

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: joc 2015 cu masini, joc 2015 cu tiruri, joc 2015 de parcat, joc de parcat tiruri, joc nou 3d, joc nou cu masini, joc nou cu tiruri, joc online 3d, joc online de parcat, joc pentru copii 3d, joc pentru copii cu masini, joc pentru copii cu tiruri, jocuri noi cu masini, jocuri noi de parcat

Asul Tirurilor

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Asul Tirurilor

Destructo Truck

Destructo Truck

Tir incarcat

Tir incarcat

Tiruri Litere Ascun...

Tiruri Litere Ascunse

Tiruri de Tunat

Tiruri de Tunat

Livrari cu Tiruri 3...

Livrari cu Tiruri 3D

Tirul de transport...

Tirul de transport

Ben 10 cu tirul

Ben 10 cu tirul

Cursa cu tirul

Cursa cu tirul

Tirul Pompierilor

Tirul Pompierilor

Tiruri de Jucarie d...

Tiruri de Jucarie de Parcat

Tiruri obiecte ascu...

Tiruri obiecte ascunse

Parcheaza tirul cor...

Parcheaza tirul corect

Tirul cu bena puzzl...

Tirul cu bena puzzle

Camionul Pompierilo...

Camionul Pompierilor

Curse pe 18 Roti

Curse pe 18 Roti

Car transporter

Car transporter

Actiune cu Tirul

Actiune cu Tirul

Soferul de Tir 2

Soferul de Tir 2

Cupleaza tirul

Cupleaza tirul

Misiunea Tirurilor...

Misiunea Tirurilor


Mai multe despre jocul Asul Tirurilor
Jocul Asul Tirurilor face parte din categoria de Jocuri cu Tiruri si a fost jucat ultima oara in data de 19.05.2019 23:03.
Jocul Asul Tirurilor a fost adaugat in data de 26.03.2015 09:00 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1446 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?