Angry Birds Mahjong - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Angry Birds Mahjong Descriere Joc: Pasarile voastre indragite Angry Birds vin la voi astazi intr-un nou joc de puzzle chinezesc ca sa va distrati alaturi de ele. Jocul nostru de astazi Angry Birds Mahjong este un joc de mahjong in care trebuie sa eliminati piesele doua cate doua ca sa puteti termina jocul. Jocul nostru are mai multe carti puse una peste alta iar tot ce aveti de facut este sa gasiti cate doua piese identice si dand click pe ele sa le faceti sa dispara. Cu fiecare pereche de carti eliminata veti primi un anumit numar de puncte. Jocul va este cronometrat asa ca trebuie sa va incadrati in timpul dat si sa terminati jocul. Jocul nostru este si un joc de logica pentru ca trebuie sa cautati sa eliminati cartile in asa fel incat sa va ramana posibilitati de eliminare de fiecare data ca sa le puteti elimina pe toate. Jucati noul nostru joc mahjong si adunati cel mai mare punctaj!
Jocul Angry Birds Mahjong a fost adaugat in data de 12.04.2014 23:43, fost jucat pana acum de un numar de 1158 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Angry Birds Mahjong

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: angry birds, angry birds 2014, angry birds pentru copii, angry birds space, jcuri angry birds mahjong, jocuri 2014, jocuri 2014 angry birds, jocuri angry birds, jocuri angry birds 3d, jocuri angry birds go, jocuri angry birds star wars, jocuri cu angry birds online, jocuri cu angry birds pentru copii, jocuri distractive angry birds, jocuri gratis, jocuri gratis cu angry birds, jocuri gratis mahjong, jocuri gratis mahjong, jocuri kids, jocuri kids mahjong, jocuri mahjong, jocuri mahjong 2014, jocuri mahjong cu pasari, jocuri mahjong cu pasari angry birds, jocuri mahjong online, jocuri mahjong pentru copii, jocuri noi, jocuri noi angry birds, jocuri noi tip mahjong, jocuri online, jocuri online mahjong, jocuri online mahjong, mahjong, mahjong 2014, mahjong angry birds, mahjong cu angry birds 2014, mahjong online

Angry Birds Mahjong

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Angry Birds Mahjong

Mahjong muzical

Mahjong muzical

Mahjong cu Animale...

Mahjong cu Animale

Mah Jongg Alchemy

Mah Jongg Alchemy

Mahjong cu Hong Kon...

Mahjong cu Hong Kong Phooey

Obiecte casnice

Obiecte casnice

Mahjong la Ferma

Mahjong la Ferma

Mahjong subacvatic...

Mahjong subacvatic

Mahjong cu Looney T...

Mahjong cu Looney Tunes

Mahjong din Africa...

Mahjong din Africa

Mahjong Marin

Mahjong Marin

Mahjong cu Tweety

Mahjong cu Tweety

Mahjong cu Calcule...

Mahjong cu Calcule

Joc vesel de Mahjon...

Joc vesel de Mahjong

Mah Jongg

Mah Jongg

Super mahJong

Super mahJong

Mahjong la Fast Foo...

Mahjong la Fast Food

Mahjong cu Animale ...

Mahjong cu Animale din Jungla

Sonic Mahjong

Sonic Mahjong

Frozen Regatul de G...

Frozen Regatul de Gheata Mahjong

Mahjong Alb si Negr...

Mahjong Alb si Negru


Mai multe despre jocul Angry Birds Mahjong
Jocul Angry Birds Mahjong face parte din categoria de Jocuri Mahjong si a fost jucat ultima oara in data de 17.07.2018 11:41.
Jocul Angry Birds Mahjong a fost adaugat in data de 12.04.2014 23:43 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1158 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?