Ancoreaza Iahtul - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Ancoreaza Iahtul Descriere Joc: Pentru ca va plac mult jocurile noastre cu barci, va oferim astazi un joc nou in care veti avea de ancorat iahturi in cele mai importante porturi ale lumii. Pentru ca sunt niste vase de lux, iahturile sunt conduse de cei mai priceputi capitani care stiu mereu ce au de facut. In acest joc voi veti avea rolul capitanului care va ghida iahtul cat se poate de bine spre locul indicat de ancorare ca sa puteti sa primiti un punctaj cat mai mare si sa puteti porni spre un alt port. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti de ancorat iahtul mereu in alt loc cu obstacole din ce in ce mai mari facand un pic munca voastra mai dificila. Noi stim ca o sa va descurcati foarte bine si nu va ramane niciun iaht pe care sa nu reusiti sa il ancorati corect. Aveti mare grija sa nu va loviti iahtul de alte ambarcatiuni pentru ca veti pierde din viata si daca pierdeti toata viata veti fi nevoiti sa o luati de la capat. Veniti in noul nostru joc si fiti cei mai buni la parcat iahturi in port!
Jocul Ancoreaza Iahtul a fost adaugat in data de 07.02.2015 12:33, fost jucat pana acum de un numar de 975 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 6 ori, iar media rezultata este de 2.16667 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti ca sa jucati jocul Ancoreaza Iahtul

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: joc 2015, joc 2015 cu barci, joc 2015 de parcat, joc cu barci, joc de parcat, joc gratis, joc gratis cu barci, joc gratis de parcat, joc nou, joc nou cu barci, joc online, joc online cu barci, joc online de parcat, joc pentru copii, joc pentru copii cu barci, joc pentru copii de parcat, jocuri 2015, jocuri 2015 cu barci, jocuri 2015 de parcat, jocuri cu barci, jocuri de parcat, jocuri gratis, jocuri gratis cu barci, jocuri gratis de parcat, jocuri noi, jocuri noi cu barci, jocuri online, jocuri online cu barci, jocuri online de parcat, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii cu barci, jocuri pentru copii de parcat

Ancoreaza Iahtul

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Ancoreaza Iahtul

Politia de la Paza ...

Politia de la Paza de Coasta

Curse pe Rau

Curse pe Rau

Piratul

Piratul

Lupte vapoare

Lupte vapoare

Barca pe Apa

Barca pe Apa

Barca cu Motor de P...

Barca cu Motor de Parcat

Batai cu pirati

Batai cu pirati

Maimuta cu Barca pe...

Maimuta cu Barca pe Rau

Puzzle cu vapoare

Puzzle cu vapoare

Fregata si Rechinii...

Fregata si Rechinii

Curse cu vaporasul...

Curse cu vaporasul

Barci NYC de Parcat...

Barci NYC de Parcat

Barca cu Motor pe A...

Barca cu Motor pe Apa

Cursa 3D cu Barci

Cursa 3D cu Barci

Barci Puternice de ...

Barci Puternice de Parcat

Ghideaza Traficul p...

Ghideaza Traficul pe Apa

Dirijeaza Circulati...

Dirijeaza Circulatia in Port

Parcheaza Barca pe ...

Parcheaza Barca pe Insula

Cursa Barcilor cu M...

Cursa Barcilor cu Motor

Incarca Vaporul

Incarca Vaporul


Mai multe despre jocul Ancoreaza Iahtul
Jocul Ancoreaza Iahtul face parte din categoria de Jocuri cu Vapoare si a fost jucat ultima oara in data de 22.05.2019 12:21.
Jocul Ancoreaza Iahtul a fost adaugat in data de 07.02.2015 12:33 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 975 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?