Ancoreaza Iahtul - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Ancoreaza Iahtul Descriere Joc: Pentru ca va plac mult jocurile noastre cu barci, va oferim astazi un joc nou in care veti avea de ancorat iahturi in cele mai importante porturi ale lumii. Pentru ca sunt niste vase de lux, iahturile sunt conduse de cei mai priceputi capitani care stiu mereu ce au de facut. In acest joc voi veti avea rolul capitanului care va ghida iahtul cat se poate de bine spre locul indicat de ancorare ca sa puteti sa primiti un punctaj cat mai mare si sa puteti porni spre un alt port. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti de ancorat iahtul mereu in alt loc cu obstacole din ce in ce mai mari facand un pic munca voastra mai dificila. Noi stim ca o sa va descurcati foarte bine si nu va ramane niciun iaht pe care sa nu reusiti sa il ancorati corect. Aveti mare grija sa nu va loviti iahtul de alte ambarcatiuni pentru ca veti pierde din viata si daca pierdeti toata viata veti fi nevoiti sa o luati de la capat. Veniti in noul nostru joc si fiti cei mai buni la parcat iahturi in port!
Jocul Ancoreaza Iahtul a fost adaugat in data de 07.02.2015 12:33, fost jucat pana acum de un numar de 686 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 5 ori, iar media rezultata este de 2 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti ca sa jucati jocul Ancoreaza Iahtul

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: joc 2015, joc 2015 cu barci, joc 2015 de parcat, joc cu barci, joc de parcat, joc gratis, joc gratis cu barci, joc gratis de parcat, joc nou, joc nou cu barci, joc online, joc online cu barci, joc online de parcat, joc pentru copii, joc pentru copii cu barci, joc pentru copii de parcat, jocuri 2015, jocuri 2015 cu barci, jocuri 2015 de parcat, jocuri cu barci, jocuri de parcat, jocuri gratis, jocuri gratis cu barci, jocuri gratis de parcat, jocuri noi, jocuri noi cu barci, jocuri online, jocuri online cu barci, jocuri online de parcat, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii cu barci, jocuri pentru copii de parcat

Ancoreaza Iahtul

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Ancoreaza Iahtul

Supravietuieste cu ...

Supravietuieste cu Barca pe Apa

Vaporul Scufundat

Vaporul Scufundat

Barci de Salvare in...

Barci de Salvare in Forta

Vaporul naufragiat...

Vaporul naufragiat

Parcheaza Iahtul pe...

Parcheaza Iahtul pe Apa

Caiacul pe Apa

Caiacul pe Apa

Vaporasul pe Rau

Vaporasul pe Rau

Pirati in Cursa cu ...

Pirati in Cursa cu Corabii

Vapoare cu piarti

Vapoare cu piarti

Batai cu pirati

Batai cu pirati

Docul cu vapoare

Docul cu vapoare

Curse pe Apa 3D

Curse pe Apa 3D

Barcile de Condus

Barcile de Condus

Cursa Barcilor de V...

Cursa Barcilor de Viteza

Vapoare de parcat

Vapoare de parcat

Piratul Jack

Piratul Jack

Barca din Doc

Barca din Doc

Aventura Backyardig...

Aventura Backyardigans

Maimuta cu Barca pe...

Maimuta cu Barca pe Rau

Curse Extreme pe Ra...

Curse Extreme pe Rau cu Barci


Mai multe despre jocul Ancoreaza Iahtul
Jocul Ancoreaza Iahtul face parte din categoria de Jocuri cu Vapoare si a fost jucat ultima oara in data de 21.09.2018 14:39.
Jocul Ancoreaza Iahtul a fost adaugat in data de 07.02.2015 12:33 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 686 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?