Agentul de Politie Smith - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Agentul de Politie Smith Descriere Joc: Agentii de politie sunt adeseori implicati in cele mai serioase cazuri in care politia cu intregul ei arsenal nu poate face fata. Agentul, insa, are pregatirea necesara sa se duca direct la tinta pentru a rupe raul de la radacina. In jocul de astazi il veti intalni pe agentul Smith care este cel mai bun in politie si care a fost chemat de urgenta intr-un caz foarte grav ce a avut loc intr-o cladire cu birouri. Se pare ca o banda de teroristi au patruns intr-o cladire ce a luat toti oamenii ostatici si care sunt gata oricand sa anihileze pe oricine va veni dupa ei. Agentul Smith este pregatit sa faca fata intregii bande de teroristi pe care trebuie sa ii caute prin cladire de la un etaj la altul si sa elibereze ostaticii. Voi trebuie sa fiti foarte atenti la teroristi care se plimba de colo colo ca sa trageti in ei pentru a-i elimina inainte ca acestia sa faca rau agentului. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti misiunea de a elimina bandele de teroristi aflate in diferite locuri si care iau captivi oameni nevinovati, ca sa puteti trece cu bine la un nou nivel cu o noua misiune de finalizat. Fiti cei mai buni agenti alaturi de Smith si eliminati pe toti cei care sunt in afara legii!
Jocul Agentul de Politie Smith a fost adaugat in data de 26.01.2015 09:37, fost jucat pana acum de un numar de 507 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele D si A sau tastele sageti <- -> ca sa va deplasati, tastele S si W sau tastele sageti sus - jos pentru scari sau lift si tastele K si X ca sa impusti cu arma din dotare.

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: joc 2015, joc 2015 cu impuscaturi, joc cu impuscaturi, joc cu politisti, joc gratis cu impuscaturi, joc gratis cu politisti, joc online cu impuscaturi, joc online cu politisti, joc pentru copii cu impuscaturi, joc pentru copii cu politisti, jocuri 2015 cu impuscaturi, jocuri 2015 cu politisti, jocuri cu politisti, jocuri gratis cu impuscaturi, jocuri gratis cu politisti, jocuri online cu impuscaturi, jocuri online cu politisti, jocuri pentru copii cu impuscaturi, jocuri pentru copii cu politisti

Agentul de Politie Smith

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Agentul de Politie Smith

Urmariti de Politis...

Urmariti de Politisti 2

Test de Conducere P...

Test de Conducere Pentru Politisti

Curse la Academia d...

Curse la Academia de Politie

Masini de Politie I...

Masini de Politie Intergalactice

Uniforma de Politis...

Uniforma de Politista

Academia de politie...

Academia de politie

Politisti vs super ...

Politisti vs super eroi

Urmariti de Politis...

Urmariti de Politisti

Aventura Politistul...

Aventura Politistului pe Motocicleta

Masini de Politie d...

Masini de Politie de Parcat

Jefuitorii de Banci...

Jefuitorii de Banci si Politistii

Patrula Politiei

Patrula Politiei

Cursa Masinilor de ...

Cursa Masinilor de Politie

Urmariri cu Masini ...

Urmariri cu Masini de Politie

Imbraca politista

Imbraca politista

Camioane de Politie...

Camioane de Politie

Politia in Trafic

Politia in Trafic

Politist Mascat in ...

Politist Mascat in Actiune

Masina de politie 2...

Masina de politie 2

Urmarit de politist...

Urmarit de politisti


Mai multe despre jocul Agentul de Politie Smith
Jocul Agentul de Politie Smith face parte din categoria de Jocuri cu Politisti si a fost jucat ultima oara in data de 20.06.2018 17:02.
Jocul Agentul de Politie Smith a fost adaugat in data de 26.01.2015 09:37 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 507 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?