Agentul de Politie Smith - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Agentul de Politie Smith Descriere Joc: Agentii de politie sunt adeseori implicati in cele mai serioase cazuri in care politia cu intregul ei arsenal nu poate face fata. Agentul, insa, are pregatirea necesara sa se duca direct la tinta pentru a rupe raul de la radacina. In jocul de astazi il veti intalni pe agentul Smith care este cel mai bun in politie si care a fost chemat de urgenta intr-un caz foarte grav ce a avut loc intr-o cladire cu birouri. Se pare ca o banda de teroristi au patruns intr-o cladire ce a luat toti oamenii ostatici si care sunt gata oricand sa anihileze pe oricine va veni dupa ei. Agentul Smith este pregatit sa faca fata intregii bande de teroristi pe care trebuie sa ii caute prin cladire de la un etaj la altul si sa elibereze ostaticii. Voi trebuie sa fiti foarte atenti la teroristi care se plimba de colo colo ca sa trageti in ei pentru a-i elimina inainte ca acestia sa faca rau agentului. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti misiunea de a elimina bandele de teroristi aflate in diferite locuri si care iau captivi oameni nevinovati, ca sa puteti trece cu bine la un nou nivel cu o noua misiune de finalizat. Fiti cei mai buni agenti alaturi de Smith si eliminati pe toti cei care sunt in afara legii!
Jocul Agentul de Politie Smith a fost adaugat in data de 26.01.2015 09:37, fost jucat pana acum de un numar de 801 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 3 ori, iar media rezultata este de 2.66667 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele D si A sau tastele sageti <- -> ca sa va deplasati, tastele S si W sau tastele sageti sus - jos pentru scari sau lift si tastele K si X ca sa impusti cu arma din dotare.

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: joc 2015, joc 2015 cu impuscaturi, joc cu impuscaturi, joc cu politisti, joc gratis cu impuscaturi, joc gratis cu politisti, joc online cu impuscaturi, joc online cu politisti, joc pentru copii cu impuscaturi, joc pentru copii cu politisti, jocuri 2015 cu impuscaturi, jocuri 2015 cu politisti, jocuri cu politisti, jocuri gratis cu impuscaturi, jocuri gratis cu politisti, jocuri online cu impuscaturi, jocuri online cu politisti, jocuri pentru copii cu impuscaturi, jocuri pentru copii cu politisti

Agentul de Politie Smith

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Agentul de Politie Smith

Aranjeaza Politista...

Aranjeaza Politista

Politisti vs infrac...

Politisti vs infractori

Masina de politie

Masina de politie

Politist Antitero

Politist Antitero

Costumatia de Polit...

Costumatia de Politista

Eroul Politist pe S...

Eroul Politist pe Sosele

Doamna politista

Doamna politista

Politistii pe Taram...

Politistii pe Taramul de Foc

Urmariri cu Masini ...

Urmariri cu Masini de Politie

Politista Dress Up...

Politista Dress Up

Politisti pe Urmele...

Politisti pe Urmele Infractorilor

Politistii mascati...

Politistii mascati

Politistii Manechin...

Politistii Manechini in Spatiu

Puzzle cu masina po...

Puzzle cu masina politiei

Patrula Politiei

Patrula Politiei

Politistii Parcheaz...

Politistii Parcheaza Masina

Parcheaza Masina Po...

Parcheaza Masina Politiei la Locul Faptei

Lunetistul din Poli...

Lunetistul din Politie

Masina de politie i...

Masina de politie in urmarire

Politia in Exerciti...

Politia in Exercitiu cu Masini


Mai multe despre jocul Agentul de Politie Smith
Jocul Agentul de Politie Smith face parte din categoria de Jocuri cu Politisti si a fost jucat ultima oara in data de 21.05.2019 22:50.
Jocul Agentul de Politie Smith a fost adaugat in data de 26.01.2015 09:37 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 801 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?