Agentul de Politie Smith - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Agentul de Politie Smith Descriere Joc: Agentii de politie sunt adeseori implicati in cele mai serioase cazuri in care politia cu intregul ei arsenal nu poate face fata. Agentul, insa, are pregatirea necesara sa se duca direct la tinta pentru a rupe raul de la radacina. In jocul de astazi il veti intalni pe agentul Smith care este cel mai bun in politie si care a fost chemat de urgenta intr-un caz foarte grav ce a avut loc intr-o cladire cu birouri. Se pare ca o banda de teroristi au patruns intr-o cladire ce a luat toti oamenii ostatici si care sunt gata oricand sa anihileze pe oricine va veni dupa ei. Agentul Smith este pregatit sa faca fata intregii bande de teroristi pe care trebuie sa ii caute prin cladire de la un etaj la altul si sa elibereze ostaticii. Voi trebuie sa fiti foarte atenti la teroristi care se plimba de colo colo ca sa trageti in ei pentru a-i elimina inainte ca acestia sa faca rau agentului. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti misiunea de a elimina bandele de teroristi aflate in diferite locuri si care iau captivi oameni nevinovati, ca sa puteti trece cu bine la un nou nivel cu o noua misiune de finalizat. Fiti cei mai buni agenti alaturi de Smith si eliminati pe toti cei care sunt in afara legii!
Jocul Agentul de Politie Smith a fost adaugat in data de 26.01.2015 09:37, fost jucat pana acum de un numar de 429 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele D si A sau tastele sageti <- -> ca sa va deplasati, tastele S si W sau tastele sageti sus - jos pentru scari sau lift si tastele K si X ca sa impusti cu arma din dotare.

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: joc 2015, joc 2015 cu impuscaturi, joc cu impuscaturi, joc cu politisti, joc gratis cu impuscaturi, joc gratis cu politisti, joc online cu impuscaturi, joc online cu politisti, joc pentru copii cu impuscaturi, joc pentru copii cu politisti, jocuri 2015 cu impuscaturi, jocuri 2015 cu politisti, jocuri cu politisti, jocuri gratis cu impuscaturi, jocuri gratis cu politisti, jocuri online cu impuscaturi, jocuri online cu politisti, jocuri pentru copii cu impuscaturi, jocuri pentru copii cu politisti

Agentul de Politie Smith

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Agentul de Politie Smith

Puzzle cu masini de...

Puzzle cu masini de politie

Patrula de politist...

Patrula de politisti

Politisti SWAT

Politisti SWAT

Masina de politie 2...

Masina de politie 2

Parcheaza Masina Po...

Parcheaza Masina Politiei

Masina de politie -...

Masina de politie - Descopera literele

Politist Londonez i...

Politist Londonez in Lupta

Poligonul politisti...

Poligonul politistilor

Lunetistul din Poli...

Lunetistul din Politie

Urmarit de politist...

Urmarit de politisti

Urmariti de Politis...

Urmariti de Politisti 2

Puzzle cu masina po...

Puzzle cu masina politiei

Politistii pe Taram...

Politistii pe Taramul de Foc

Eroul Politist pe S...

Eroul Politist pe Sosele

Urmariri cu Masini ...

Urmariri cu Masini de Politie

Camioane de Politie...

Camioane de Politie

Duba politiei

Duba politiei

Politia in actiune...

Politia in actiune

Camionul de politie...

Camionul de politie

Urmariti de Politis...

Urmariti de Politisti


Mai multe despre jocul Agentul de Politie Smith
Jocul Agentul de Politie Smith face parte din categoria de Jocuri cu Politisti si a fost jucat ultima oara in data de 19.02.2018 09:04.
Jocul Agentul de Politie Smith a fost adaugat in data de 26.01.2015 09:37 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 429 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?